Idioti sunteti să-mi bag ceva de nu. Sunt doar numere. Esti schizofrenic? E o coincidenta. Va dati cu capul de pereti pentru simplul fapt ca va uitati la ceas si e 11:11 sau ca ati visat pe nu stiu cine. Visele, orele si alte bazaconii NU ÎNSEAMNĂ NIMIC. Luati-va pastilele de schizofrenie, angajati-va undeva si consumati-va din timpul liber ca aveti prea mult.
Attention w.hore! Au englezii expresia asta pentru oricine cauta atentie din orice fleac sau nascoceste vreo conspiratie din coincidente anodine.
Nu cred. Ce relevanta au aceste numere? Adica nu e ca si cum ziceai ca mereu cand intorci capul vezi pe cineva dar cei din jurul tau nu vad acea persoana. Acolo, da, puteai sa ti pui niste semne de întrebare, dar in situatia asta nu cred ca e cazul
E de natura demonica, un demon incearca sa comunice cu tine. Cunosc pe cineva care credea ca Dumnezeu vorbea cu el dar de fapt era un demon si i-a cauzat multe probleme asa de multe incat a ajuns la spital. Astfel de lucruri face parte dintr-o religie falsa numita New Age.
anonim_4396 întreabă: