Si nu ma puneti la incercare pentru ca eu niciodata nu arunc cu afirmatii in vant. Am argumente. Vreti sa vi le dau neaparat uitati-le:
1)Multe invataturi false cum ar fi Sfanta Traditie
2)Minciuni gogonate cum ar fi Lumina de la Ierusalim
3)Venerarea preotului(preotul este pupat pe maini pe haine calca oamenii in picioare)
4)comportamentul urat al oamenilor care se calca in picioare pentru a atinge niste oase de om mort
5)Scoaterea din Biblia a numelui Yahwe
6)niste anomali in privinta respectarii Biblice(adica ma refer ca Biserica zice ca respecta Biblia dar de fapt nu este asa) Să nu-ţi faci chip cioplit, nici vreo înfăţişare a lucrurilor care sunt sus în ceruri, sau jos pe pământ, sau în apele mai de jos decât pământul. Să nu te închini înaintea lor şi să nu le slujeşti; căci Eu, Domnul Dumnezeul tău, sunt un Dumnezeu gelos, care pedepsesc nelegiuirea părinţilor în copii, până la al treilea şi la al patrulea neam al celor ce Mă urăsc, şi Mă îndur până la al miilea neam de cei ce Mă iubesc şi păzesc poruncile Mele. (Exodul 20:4-6) acest citat este cel mai bun exemplu
7)Preoti din ziua de azi au diata mai salariul de la stat dar si oamenii saraci sunt obligati sa ii umple de bani La botezuri, inmormantari sau alte slujbe.
8)In trecut ortodocsii si catolicii au organizat numeroase cruciade adica asuprirea si cucerirea unor natiuni nevinovate daoar din cauze religioase.
"Am mai raspuns odata. Nu vor avea nici un fel de pedeapsa daca nu au avut ocazia sa cunoasca adevarul. Nu este vina lor ca nu au fost invatati de nimeni. Vor fi judecati in mod normal dupa faptele lor! Si ar trebui cu totii a ii respectam si sa nu ii tratam urat". Cu asta nu pot fi de acord cu tine. Probabil ca sti ce spune Pavel in Romani capitolul 1 si anume ca tot ce este in jurul nostru ne arata maretia lui Dumnezeu...El a pus in noi o dorinta de a-L cauta. Toti vor da socoteala inaintea lui Dumnezeu, fie ca au auzit de El, fie ca nu. Asta este un subiect vast si ca atare trebuie sa studiem Biblia ca sa descoperim adevarul. Cat despre ce ai zis mai sus, cu intreaga ta lista, sunt de acord. Dar daca Dumnezeu te-a scos afara de acolo, ar trebui sa te bucuri ca ai primit har si indurare. Tine de alegerea lui D-zeu pentru tine.
Asa este. Dar unii au fost invatati diferit. De la nastere ei invata altfel de lucruri. Egreu si in situatia asta sa il cunosti pe Dumnezeu. Sti cum se spune:"Cine cunoaste putin ii se va cere putin si cine cunoaste mai mult i se va cere mai mult."
SaveTheNature întreabă:
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: