| SaveTheNature a întrebat:

Am o intrebare LOGICA.
1. Oamenii care nu s-au nascut crestini(cam 5-6 miliarde) din 7, si care mor necrestini sunt:
-ghinionisti?
-orbi?
-surzi
-neluminati?
sau incapatinati? pentru ca nu mor crestini intr-un final?
Sunt ei mai ghinionisti decat crestinii DA sau NU?
2. Daca un om in toata viata lui,nu afla de Biblie de Botez si de Crestinism toata viata- din pacate pentru el nu va ajunge in acelasi loc cu crestinii- corect?
Concluzia- ghinionistii si prostii nu au voie in rai. pentru ca daca erau suficienti de destepti sau norocosi, trebuiau ei sa afle despre Crestinism si sa aprinda becul si sa isi dea seama ca s-au nsacut in religia gresita.-corect?
Deci aprox 5 6 miliarde de oameni care mor in alte religii decat crestinism.

35 răspunsuri:
| esco a răspuns (pentru Allrc24):

Daca toti inginerii ar crede si nu ar cerceta, nu ar mai exista tehnologie.ca sa ai tu iphone si masina de 400 de cai putere.asa ca luati si cercetati!

| Allrc24 a răspuns (pentru MMihai):

Ce pacat adamic? a fost o incalcare a poruncii. crede si nu cerceta.de fiecare data cand omul a cercetat a dat-o in bara. chiar nu putem avea incredere in Dumnezeu? respecti porunca si atat!

| EmaS a răspuns (pentru Shaoran):

Este clar ca nu trebuie sa fim doar ascultatori ci si implinitori ai Cuvantului.Sa ne ajute Dumnezeu sa traim frumos ca adevarati copii de Dumnezeu!

| BogdanelululTheGodfather a răspuns (pentru SaveTheNature):

M-am interesat. Stiu ce spun.

| arisd a răspuns:

Salut! Ai primit pana la urma un raspuns concret la intrebarile tale? Au trecut cativa ani de cand ai deschis subiectul...