| GheorgheDumitru a întrebat:

Am o intrebare pentru credinciosi
de ce exista contradicti in biblie si in coran?
ce parere aveti?

8 răspunsuri:
| danut a răspuns:

Biblia nu are contradicti, alea sunt in intelegerea ta. Coranul nu l-am citit asa ca nu fac comentari. Atata timp cat nu intelegi care este scopul unei carti nu poti spune daca are contradicti in ea sau nu.

| Biggiesan a răspuns:

Pentru ca fiecare vrea sa impuna se impuna prin perfidia lor unicata sau a celor care stau in spatele personajelor.

| sublime89 a răspuns:

Nu sunt credincios, dar cred ca-ti pot oferi raspunsul corect: acele contradictii exista pentru ca oamenii fac greseli. Biblia a fost scrisa de multi oameni, in diferite perioade de timp. E si normal sa se contrazica intre ei. E la fel si cu coranul.

| MskDesign a răspuns:

Pentru ca au acelasi sistem de terorizare a oamenilor si una dintre cele doua carti trebuie sa aiba suprematia.

| Dorugar a răspuns:

Contradictia este in faptul ca Isus spre deosebire de profetul Mahomed, nu dorea sa ocupe lumea asa cum a vrut Mahomed, nu dorea sa fie seful statului asa cum a fost Mahomed care a fost si Polizai, si Ministru de Finante si Conducatorul armatei, ceea ce Isus nu a fost si nici nu a dorit sa fie si a statului si totul bazat pe "scripturi".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiindca santem unici.deci diferiti. daca Dumnezeu dorea ne facea clone, si eram toti la fel.dar ii placu diversitatea si uite ca iesi o lume frumoasa, aparent haotica, dar guvernata de niste legi drepte si de necontestat.

| Prezidentul a răspuns:

Exista diferente, sunt doua religii diferite.