Nu ma includ in grupul tinta al intrebarii dumneavoastra dar doresc sa va confirm ca nu exista nici un indiciu ca cel care a proiectat Titanicul a spus asa ceva si nici ca ar fi fost "fanatic religios". Nici macar compania, Star Line, nu a prezentat vreodata o astfel de declaratie publica. Afirmatia este mai degraba o rumoare nascuta pe strada, ca urmare a faptului ca Titanicul era considerata nava ce nu poate fi scufundata (se stie de ce). Afirmatia a fost facuta celebra de film, de acolo confuzia.
Mai mult ca sigur a spus asta deoarece era un vapor extrem de mare, probabil, avand o integritate structurala mult mai buna cu un mecanism mai bine gandit si dupa cum ai vazut in film se tot inchideau usi de metal pe acolo, ei bine camerele alea se umpleau cu apa dar celelalte nu [asa ar fi trebuit sa se intample] Din punctul meu de vedere, Dumnezeu nu ar omori atati oameni, Dumnezeu nu pedepseste oamenii cu moartea, daca era asa nu mai traia Ponta si toti ceilalti inculti aflati la conducerea tarii.
Pentru ca ganditul altfel consuma resurse, inexistente de obicei. Intrebase cineva daca o sa fie sfarsitul lumii acum ca e luna rosie, ca cica scrie in biblie ca atunci o sa fie, si cineva raspunsese logic, e eclipsa si asa se vede, bla bla bla, un crestin intrebase persoana respectiva daca e atee, ca ateii dau raspunsuri de genul.
Era doar o expresie. Dumnezeu se manie dar nu se razbuna.
La cum batjocoresc toti Dumnezeu ar trebui ca azi sa fie numai cateva mii de persoane pe pamant nu crezi?
Nah poate a fost Dumnezeu cel care s-a ocupat de Titanic pentru ca acel om fara bun simt L-a provocat si Dumnezeu poate a zis "Ah da? Ia sa testam cat de puternica e barcuta voastra.".Sa nu uitam de turnul Babel.Citeste despre acest turn.
Nu fac parte din categoria celor fanatici religios insa iti pot da un raspuns din punctul meu de vedere. Asadar, daca afirmatia ar fi reala, as spune ca cel care a facut-o, a facut-o din grandomanie. In realitate nimic nu este perfect! In plus cel care crede in existenta unei zeitati evident ar contrazice aceasta afirmatie din simplul motiv ca, un zeu atotputernic fiind, ar putea sa intoarca si pamantul cu fundul in sus nu numai sa scufunde un vapor.
Dumnezeu NU fiindca el la randul lui NU exista(cel putin nu avem ARGUMENTE SOLIDE pentru a sustine aceasta idee!)
dar ar fi fost intelept sa se gandeasca ca exista ghetari mai mari decat Titanicul! si de asemenea ar fi fost intelept sa puna mai multe barci de salvare la bord(din cate am inteles nu aveau decat in jur de 20-30) si ei erau peste 1500 de oameni!
Nici tu nu ai înţeles întrebarea. Probabil că n-am formulat-o eu bine.
Urmăresc să aflu de ce fanaticii ăştia religioşi cred într-o fiinţă supranaturală, care ar face un asemenea rău.
Eu, personal cred într-o fiinţă supranaturală.
Da' nu cred că acest Dumnezeu ar face ceva rău.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: