Foarte naspa din partea lui.Creatorul se bucura daca partile delicate sunt atinse numai de partenerul de casatorie, de aceea constinnta reactioneaza cu vinovatie.
"părțile sfinte"?
Habar n-am să-ți răspund.
Părțile mele sunt păcătoase toate.
Daca si tie iti place, nu vad care e problema, sau de ce sa te ingrijorezi.
Dar totusi, ma amuza faptul ca ai scris "parti sfinte" cand erau atatea variante de ales.
Nu stiu care parti sunt sfinte si care nu, dar din moment ce in urma atingerilor rezulta placere, inseamna ca e foarte bine si nu e nici o problema.
Nu există "părti sfinte" pe corp. Nu debita astfel de prostii. Și nu fi un degenerat
Nu exista părți sfinte ale corpului. Dacă te hartuieste sexual, ar trebui sa incetezi sa mai fii prieten cu el. Dacă îți place de el, nu e nicio problema dar ar trebui sa îți impui limite.
Dar având în vedere numele tău de utilizator, am o bănuială ca esti troll
Interzice-i sa le mai atinga. Nu e bine, o sa ajungi sa te masturbezi foarte des.
Partile sfinte insemnand sanii funful pasarica nu nu e DELOC PACAT de ce ar fi nu adica de la o vreme tot vad/aud niste" babe"care incep cu fie cu sexul inainte de casatorie e pacat fie cu sexul ora*l e pacat fie cu ci e stie ce dracii daca era asa de pacat d mnezeu nu ne mai CREA si chiar daca "ar fi" te duci la spovedit asta e dar daca tie iti place nu vad de ce ar fi "pacat" e o idee comunista asta (numai comunistii gandeau asa) poate ar fi asa dar ia zi-mi tu mie cine in ziua de azi se mai casatoreste de la 18 ani sau cine nu face sex ora*l sau... Da deci omul a evoluat f foarte mult pe acest domeniu, placerea sexuala e evoluat da deci concluzia NU E PACAT PS :-) puteai sa spui PARTI INTIME
Amandoi aveti acelasi sex? Daca da, asta tot nu ar trebui sa fie o ingrijorare pentru tine, insa, cu realism vorbind, inca exista mari probleme asupra acceptarii persoanelor din comunitatea LGBT. Totusi, asta nu ar trebui sa fie o piedica impotriva sentimentelor tale. Daca e prima data cand auzi despre asta, definita cea mai scurta este ca iubirea nu are culoare si nici gen. Do whatever you want. Iar daca partenerul este de sex opus, nu este nici aici o ingrijorare, atractia sexuala este complet normala si trebuie sa o accepti si sa inveti sa o utilizezi corect. Poti invata mai multe utilizand google. Mult noroc!