Hallo ...vezi ca ai sarit chiar peste esential.
Fiul lui Dumnezeu sunt si eu, ba chiar Isus ma invata ca Dumnezeu este in mine si ca eu sunt templul lui Dumnezeu... si totusi cu toate astea nu vii sa imi lingi pozele sau capacul de la buda!
Isus este Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat ...adica este Dumnezeu JR. ar zice americanu, dar cum tu nu esti american, ii poti spune Dumnezeu FIUL!
uite dovada ca Dumnezeu este si in mine:
16. Nu ştiţi, oare, că voi sunteţi templu al lui Dumnezeu şi că Duhul lui Dumnezeu locuieşte în voi?
Pai te gasisti tu sa-l contrazici pe Isus?
Da cin te crezi?
Bine boșorogule.Ti-am atras atenția ca scrii inepții, dar tu continui sa insiri baliverne.
> Doamne, Iisuse Hrisoase, Tu care ai patimit pentru întreg neamul omenesc<
Isus nu a murit pentru neamul omenesc ci pentru neamul vitelor.
Oamenii au de la Dumnezeu dat obligatia de a asi spala pacatele cu sangele vitelor!
Isus a murit ca sa opreasca acest sacrificiu sangeros si sa-l inlocuiasca cu Eucharistia, deci nu a murit pentru oameni, ci numai pentru vite!
Bine bebelas, mai ai timp sa cresti si sa te convingi ca mosu nu a scris baliverne, ci eventual am citat unele baliverne scrise in Biblie sau afirmate de preoti fara nici un suprt Biblic...si aici ma refer la Minunea Nasterii lui Isus din Treime, ideea care nu o gasim in Biblie ...deci de unde o fi venind?
Draguta mea, Biblia ta cea draga a fost scrisa de mana omului! si pana la proba contrarie toate sunt baliverne. Dar fiecare crede ce doreste si in ce doreste. Cei ce cred orbeste in biblie au ochelari de cal!
Sunt mai multe profetii in care se vorbeste despre nasterea lui Isus, Num 24:17 Îl văd, dar acum încă nu este; îl privesc, dar nu de aproape; o stea răsare din Iacov; un toiag se ridică din Israel şi va lovi pe căpeteniile Moabului şi pe toţi fiii lui Set îi va zdrobi. Deuteronom 18:15 Prooroc din mijlocul tău şi din fraţii tăi, ca şi mine, îţi va ridica Domnul Dumnezeul tău: pe Acela să-L ascultaţi. Isaia 1:3 Boul îşi cunoaşte stăpânul şi asinul ieslea domnului său, dar Israel nu Mă cunoaşte; poporul Meu nu Mă pricepe. Isaia 7:14 Pentru aceasta Domnul meu vă va da un semn: Iată, Fecioara va lua în pântece şi va naşte fiu şi vor chema numele lui Emanuel. Ieremia 23:5 Iată vin zile, zice Domnul, când voi ridica lui David Odraslă dreaptă şi va ajunge rege şi va domni cu înţelepciune; va face judecată şi dreptate pe pământ. Osea 6:3 Să-L cunoaştem, să ne sârguim să cunoaştem cine este Domnul! Venirea Lui este sigură ca ivirea zorilor. Că El va veni la noi ca o ploaie timpurie şi ca o ploaie târzie care adapă pământul". Psalmul 72:10 Împăraţii Tarsisului şi insulele daruri vor aduce, împăraţii arabilor şi ai reginei Saba prinoase vor aduce.