| alinaa765 a întrebat:

Am o neliniste sufleteasca, am fost bolnava o vreme buna apoi am fost in depresie, am luat tratament. Nu stiu ce sa fac sa scap de nelinistea asta… De asemenea linistea poate avea legatura cu treaba din cealalta intrebare de am pus-o, legata de ce am visat…Nu stiu ce sa fac, nu am nicio speranta

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Medicul care ti a prescris tratamentul ce zice despre asta?

| alinaa765 explică (pentru suntserios):

Sa administram alt antidepresiv insa nu-mi place sa fiu tinuta pe niste medicamente, as vrea sa ma ajute doar terapeuta insa de multe ori nu ma ia in seama, abia ma mai programeaza. A devenit foarte neserioasa..As vrea sa o schimb

| suntserios a răspuns (pentru alinaa765):

Schimbo, intotdeauna o alta parere medicala e binevenita.

| AliGab a răspuns:

Speranta in astfel de cazuri este Maica Domnului

| alinaa765 explică (pentru AliGab):

De ce Maica Domnului? De obicei ma rugam la Dumnezeu

| Theo94 a răspuns:

Incearca sa mergi la psiholog.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toate farmcile sunt pline de pacienți. Toate spitalele sunt pline de bolii. Da nimeni nu merge în casă lui sa cere ajutor le vine greu să-și ridice fundul sa meargă către el sa vorbească cu el să-și spună durerea lui Dumnezeu cu credință Adevărată nu de văzul lumi.

| T0Teu a răspuns:

‭‭Ioan 14:27: "Vă las pacea, vă dau pacea Mea. Nu v-o dau cum o dă lumea. Să nu vi se tulbure inima, nici să nu se înspăimânte. "

‭‭2 Tesaloniceni 3:16: "Însuși Domnul păcii să vă dea totdeauna pacea în orice fel. Domnul să fie cu voi cu toți! "

Deci pacea este la Dumnezeu. Aleargă la El ca să ți o dea