Ce e rau intotdeauna de la cel rau vine.
Ma bucur ca ai observat ca inainte de culcare atunci cand ceri ocrotirea divina somnul iti este linistit. Si asta pentru ca Bunul nostru Tata ceresc ne iubeste, chiar in ciuda lucrurilor prin care Il intristam. El este mai dornic sa ne ierte mai mult decat suntem noi sa Ii cerem asta; este mai dornic sa ne ocroteasca mai mult decat ne imaginam noi. Si asta pentru ca ne iubeste. De aceea ne-a si creat. Nu uita ca dupa ce te-ai trezit dimineata, sa Ii si multumesti pentru ca a avut grija de tine in noaptea ce a trecut; si de asemenea sa ceri sa fie cu tine si pe parcursul zilei.
Sunt normale existenta cosmarurilor, din pricina filmelor amintite de tine. Renunta definitiv la acestea, dar si la orice lucru care stii ca L-ar intrista pe Dumnezeu, si in felul acesta ar impiedica prezenta Sa in casa si in viata ta.
Iar seara, atunci cand iti vin tot felul de ganduri neplacute in minte, iti poti ocupa mintea cu lucruri mai bune. Putem lasa sa ne zboare imaginatia la cum este in ceruri, la activitatile de acolo si la relatia pe care cerul o are cu pamantul. Pentru ca si cerul, locuinta lui Dumnezeu, este un loc tot atat de real ca si pamantul pe care il putem vedea. Si daca pamantul este un loc plin de activitate, cu cat mai plin de activitate poate fi cerul!
Si daca pe pamantul acesta afectat de pacat inca se mai gasesc locuri frumoase, pline de admiratie si care incanta ochiul, cu cat mai plin de splendoare poate fi cerul!
"Dar, dupa cum este scris: "Lucruri pe care ochiul nu le-a vazut, urechea nu le-a auzit, si la inima omului nu s-au suit, asa sunt lucrurile pe care le-a pregatit Dumnezeu pentru cei ce-L iubesc."" (1Corinteni.2:9)
Iti spun ca nu o sa mai vrei nimic altceva cand vei incepe sa citesti din cartea aceasta: https://www.viatasisanatate.ro/viata-lui-iisus
E tot ce ai nevoie. Si o poti procura de pe site, dar si de la libraria SolaScriptura care trebuie sa fie si in localitatea ta: https://www.viatasisanatate.ro/librarii
Nu pentru că crezi înnebunești ci pentru că ești nebun, crezi. Nu spun că toți credincioșii sunt nebuni, decât ălora care li se întâmplă lucruri și aud voci.
Eu nu aud voci si nu mi se intampla lucuri, ce tot faceti din tantar armasar ma?
Ti-am zis doar in somn visez si vad lucuri intunecate, IN SOMN, e totusi o diferenta... cand sunt treaz nu am nimic.
Si cum adica pentru ca sunt nebun, cred?
Nebun e cel care se bazeaza doar pe gandirea lui, crezi ca le stii pe toate, crezi ca poti sa le stii pe toate, crezi ca poti explica orice?
Cum explici bunatatea, dragostea, liberul arbitru? Cum explici gandirea in sine? Terminati-va ma cu prostiile.
De obicei visezi anumite lucruri la care te-ai gandit putin in timpul zilei.
Este normal sa visezi asta daca tie iti este frica de lucrurile respective si daca adormi gandindu-te la ele.
Incearca sa nu te culci daca nu iti este somn. Eu de obicei fac sport seara si nu mai visez nimic.
Totusi, daca tot nu esti convins atunci mergi si spovedeste-te. Exista pacate mult mai rele decat nimicurile astea despre care vorbesti tu.
Frate vad ca toti vorbiti dar habar nu aveti...
Da anumite lucuri la care te gandesti in timpul zilei cand esti trez le visezi, si eventual iti e frica de ele, dar eu nu ma gandesc de loc la asa ceva...
Cum sa incerc sa nu ma culc daca stau, si dintr-o data adorm? Pur si simplu adorm nu pot controla tot timpul e o stare puternica de somnolenta...
Si cu spovedania, exista rugaciune, trebuie neaparat sa merg sa ma spovedesc la preot?
Si de unde stii tu cat de rele sunt pacatele mele? HABAR NU AI CE VORBESTI.Pacatele mele sunt foarte rele, blasfemiiule importiva lui Dumnezeu sunt cele mai rele, mai documenteaza-te.
1.Si acum ce faci? Cand ai scris despre ele nu te-ai gandit la ele sau ai scris fara sa gandesti?
2. Mergi la medic si spune-i despre starile de somnolenta. S-ar putea ca problemele tale sa fie mai simple decat crezi.
3. Unii preoti au si ei pacate deci faci ce crezi.
4. Si tu de unde stii acele lucruri? Din carti de manipulare in masa?
Dupa cum spuneam, nu sunt foarte credincios dar daca ar exista o Entitate suprema atunci chiar crezi ca i-ar pasa de toate blasfemiile acelea cand copiii Lui se ucid intre ei sau cine stie ce mai fac?
Sfatul meu ar fi sa mergi pana la urma si la medic. Poti sa-mi dai ignore sau voturi negative daca te-am suparat.
Nu este de nicio natură demonică. Demonii n-au nicio legătură cu problemele creștinilor. Ei din cauza ignoranței și îndoctrinării dau vina pe Demoni. Și dacă ai văzut filme horror ce? Eu am văzut zeci de filme horror și nici măcar o singură dată n-am visat nu știu ce coșmar din cauza lor.
Și nu trebuie să fii nebun să crezi în zeul evreilor, ci îndoctrinat și puțin rupt de realitate de vreme ce nu poți să vezi cât fals este acest zeul biblic.
Frt,am visat sineu intr o noapte ca eram posedat si urlam in curtea casei si fugeam in 4 labe ca un retardat,vedeam chipuri si demoni sau ce *** erau, si cand m-am trezit aveam pieptul umflat si abia respiram, dupa ce eram constient am spus asa : "Sa vad ce *** imi pot face astia" si m-am culcat la loc, nu am mai avut nimic, totul e in mintea frt, iti e frica si de asta,
Cica "Dumnezeul suprem prezentat de omul modern reprezinta de fapt o desarta cautare a sinelui si a spiritualitatii."
Dar el zice sa ma interesez de domeniile ocupte ))
si cica: "Intunericul nu te cauta pe tine sa-ti faca rau, tu cauti Intunericul sa-ti faci bine." ba voi v-ati tampit cu totul?
Nu înebunești. Dacă te-ai uitat la filme horror care e problema? Te axezi prea mult pe chestia asta. Dacă tu crezi că în capul tău, sau în interiorul tău se duce o luptă gen.......rău vs bine, poate e doar imaginația ta. Ce vârstă ai? Nu e un lucru demonic să te uiți la filme xxx sau mai știu eu ce. Dacă ai peste 50 de ani sau ai fost crescut la lumina candelei mă gândesc că ai putea spune chestia asta. Acum ești speriat, nici tu nu ști mai exact ce se întâmplă cu tine. Dacă tu crezi că orice lucru care pare negativ, este și demonic, să ști că nu prea e în regulă. Putem vorbi mai multe în particular dacă dorești. Baftă!
Salut.parerea mea este ca tu ai inceput sa crezi pe bune in Dumnezeu si de aceea demonii incearca sa iti faca amintiri neplacute cu asta, si prin asta ma refer ca tu ai inceput sa crezi in Dumnezeu, si ei acum incearca cumva sa faca legatura cu asta sa creeze stari/amintiri/sentimente neplacute pe baza ca tu crezi in el. asta poate fii varinata 1. Chiar am citit visele pot fii si de la Dumnezeu si de la demoni, visele de la Dumnezeu sunt foarte rare si neintelese de om, iar majoritatea cosmarurilor sunt oarecum si o dovada a existentei lumii de dincolo. eu nu de mult acu 1 luna sau cand 1 luna jumate ( si mai des in viata dar acum 1 luna si ceva a fost recent ), visam/ si eram si semi-treaz ca imi este frica de ceva, si nu stiam de ce, nu mai puteam sa ma misc, nu mai puteam sa vorbesc nimic. voiam sa tip din toate puterile si nu puteam efectiv. voiam sa tip sa ma auda lumea dar nu puteam. deci te cred ce spuit tu acolo efectiv te cred...