Spamarea propriilor intrebari face si ea parte din preceptele tale sectante? Nu de alta, dar, vad ca, in lipsa de raspunsuri, iti raspunzi singur, la greu. Un fel de "eu comand, eu execut".
1.Ce religie ești?
2. ce înseamnă sectant pentru tine?
Dar Mângâietorul, adică Duhul Sfânt, pe care-L va trimite Tatăl în Numele Meu, vă va învăţa toate lucrurile şi vă va aduce aminte de tot ce v-am spus Eu.
Ci voi veţi primi o putere, când Se va coborî Duhul Sfânt peste voi, şi-Mi veţi fi martori în Ierusalim, în toată Iudeea, în Samaria şi până la marginile pământului."
Şi voi n-aţi primit un duh de robie, ca să mai aveţi frică; ci aţi primit un duh de înfiere care ne face să strigăm: „Ava!, adică: Tată!"
Şi, pentru că sunteţi fii, Dumnezeu ne-a trimis în inimă Duhul Fiului Său care strigă: „Ava", adică: „Tată!"
Aaaaa...duhu' sfant e ala care i-a dat sperma lu' maria sa-l faca pe isus? aaa...Atunci eu nu vreau sa-l primesc in mine
Newlife serios, ia-o mai usor...eu nu am nimic de comentat dar pentru unele persoane devii enervant cu zecile de versete pe care le postezi si in loc sa faci ce iti propui(banuiesc ca incerci sa starnesti curiozitate si sa aduci la "lumina" unele persoane) faci contrariul.
Pentru cati crestini de pe site crezi ca "Duhul Sfant" este ceva mai mult decat un nume pronuntat cand faci semnul crucii?
Nu in orice religie intrebarea ta este cunoscuta.Un ortodox spune ca este crestin de la nastere, de cand a primit botezul; un aveanghelist se "naste din nou" si primeste pe Dumnezeu(sau Duhul Sfant) etc.
Eu personal inca nu sunt convins de existenta Sa asa ca...
Sunt multi asa zisi crestini, crestin e ala care e in stare sa moara pentru credinta sa! si da! eu am fost botezat cu Duhul Sfant anul asta :p
Ma bucur pentru tine!
O seara faina iti doresc! GBU.
Sunt multi crestini doar cu numele din care mult mai multi nu stiu ce e ala Duh Sfant!
Daca puneai un link cu imaginea unei lampe si mai multi de atat incepea sa frece monitorul!
Ba decu nu va bateti joc de Duhul Sfant nu huliti Duhul Sfant siti macar ce faceti