anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am pacatuit in ziua de Paste si mi-e frica ca voi pedepsit, e adevarat ca in ziua de Paste sau de sarbatori pacatul e dublu? Adica de 2 ori mai mare? Asta ar insemna ca voi fi pedepsit foarte rau?

10 răspunsuri:
| Bianncax a răspuns:

Stai chill, nu se intampla nimic. Daca prin pacatuit te referi la sex, crede ma, asta nu e pacat. Singurele pacate e sa faci rau altor fiinte. Traieste-ti viata

| darrio2007 a răspuns:

Nu e nici un pacat. Si eu am pacatuit in aceasta dimineata.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dacă ar fi asa cum spui tu, la ce îmi trece mie acum prin cap m-ar trasni un fulger direct.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

înzecit nu dublu

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Stai linistit, du-te la orice preot si roaga-l sa iti arate in Biblie, si ai sa te convingi ca nu va avea de unde sa iti arate! C
Oamenii care se iubesc fac dragoste!

| Andreeush a răspuns:

Dacă ți-e frică du-te și vorbește cu un preot.

| Irinel15123532 a răspuns:

Domnul e bun si iarta. Poti merge la un preot, dar exista doar un singur mijlocitor intre om si Dumnezeu, si acela este Iisus Hristos Domnul, spune-i Lui in rugaciune ce ai facut, si cere-i iertare prin credinta in moartea Lui pe cruce, si te va ierta.
Dar trebuie sa fii mantuit, esti mantuit? esti fiul Lui?
Ai numele scris in cartea vietii? ai Duhul Sfant in tine?
Acest moment, poate fi inceputul tau cu Dumnezeu.
Tu poti fi fiul Lui printr-o rugaciune foarte simpla, sau nu neaparat aceasta, nu conteaza in ce fel o spui, conteaza sa iti pui increderea in Hristos printr-o alegere, ''Doamne Isuse am pacatuit impotriva ta, am vrut sa fac totul asa cum vreau eu, te rog sa ma ierti pentru faptul ca te-am respins pana acum, cred ca moartea ta pe cruce a platit datoria pacatuli meu, cred ca tu esti fiul lui Dumnezeu si te primesc pe tine ca mantuitor personal si Domn al vietii mele, imi predau viata tie''. Din acest moment Duhul Sfant te boteaza si vine sa locuiasca in tine, numele tau este scris in cartea vietii mielului, toate pacatele iti sunt iertate definitiv si ai puterea invierii in tine, si nimic nu te va mai desparti vreodata de dragostea, caldura si grija tatalui ceresc pentru tine.
Urmareste asta te rog.
https://www.youtube.com/watch?v=oHB7GEQpqeY&t=1288s

https://www.youtube.com/watch?v=2kqPxi23s9E&t=2180s

| Gofigi a răspuns:

Sezi blând

| MademoiselleCosmina a răspuns:

Haha,da,da,fix in iad te duci laughing)

Răspuns utilizator avertizat