anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am postat un raspuns cuiva. O sa raspund maine celor care lasa un comentriu, azi nu mai am timp :

"Dumnezeu nu intervine in libertatea omului"... cam cat de importanta e libertatea omului pentru dumnezeu? Cica dumnezeu e prezent peste tot deci la un viol, dumnezeu este acolo nu? De ce nu il opreste dumnezeu pe violator? Din moment ce el incalca libertatea mai multor persoane (sa zicem ca a avut mai multe victime), dumnezeu nu intervine pentru ca ii pasa de libertatea lui? Ce se intampla cu libertatea victimelor? Poate o sa zici "da, dar o sa sufere in iad". Chiar daca el ajunge in iad, va face asta ca persoanele respective sa nu mai fie violate si libertatea lor sa nu mai fie incalcata? Ce se intampla daca pe patul de moarte, violatorul isi cere iertare de la dumnezeu? Practic, el ajunge in rai nu? Cam cat de minunat e ca victima sa-ti vezi "prietenul"? Spune-mi mai multe despre cat de mult "iubeste" zeul tau oamenii si cat de "corect" este fata de ei.

7 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

Fiecare suporta consecintele actiunilor lui.Galateni6:7,Eclesiastul11:9; 12:13.Cat despre iad, conform Bibliei nu exista, ci iaz care inseamna distrugere eterna. Apocalipsa21:8.Daca ai analiza Biblia in profunzime si nu idei ale oamenilor ai vedea ca Dumnezeu nu e malefic, cum e prezentat din pacate de multi.

| 1Mihai1 a răspuns:

Dacă întotdeauna o să cauţi "trăsături" împotriva Lui, niciodata n-o să-L guşti...

| SystemFucker a răspuns (pentru 1Mihai1):

Nu o sa-l gusti * if you know what i mean

| EmaS a răspuns (pentru 1Mihai1):

Asa este cine a gustat din bunatatea lui Dumnezeu nu se mai indeparteaza de El.

| 1Mihai1 a răspuns (pentru EmaS):

Corect!

| rocco09 a răspuns:

Drept cu toti cei ce violeaza legile Lui si asta inseamna pedeapsa si iubitor in sensul ca a platit pentru vina noastra! Violatorul o sa isi primesca pedeapsa, daca nu "are nevoie" de iertarea Lui Dumnezeu. Te-ai simti mai bine sa nu fie iertat niciodata, imi dau seama asta, pentru ca e normal, suntem o fire razbunatoare inca de la nastere! Iar victimei o sa i se faca dreptate, dar asta nu anuleaza pedepsele pe care le va primi pentru datile cand a violat atat drepturile celorlalti cat si legea Lui Dumnezeu! Pentru ca de ce sa nu recunoastem toata viata suntem autori de rele impotriva celoralati si victime! Biblia spune sa nu purtam de grija cum va face dreptate atunci cand ne sunt violate drepturile, e de datoria Lui s-o faca si o va face asa cum stie El, ceea ce spune e sa avem de grija ce facem cu vina noastra, asta tine de noi!

| ΟρθόδοξηΠίστη a răspuns:

In primul rand El este si "zeul" tau, pentru ca este Creatorul tau, si nu ai cum sa respingi acest lucru.
Iar in al doilea rand, cum a zis si 1Mihai1, si daca o sa pleci in drumul Cunostintei, ca tu acum, vrei sa cunosti, cercetezi, nu esti sigur pe tine odata ce pui intrebarile astea, si ai "ochii" inchisi si nu vrei sa accepti, degeaba iti sunt niste cuvinte ca tot nu le vei intelege.