anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am pus intrebari si am dat raspunsuri. Am impartasit cu voi bucuriile si necazurile mele, experiente din viata mea de crestina. Ma gandesc la voi, ma rog pentru mantuirea voastra, va port in inima si in sufletul meu. Voi ce sentimente aveti fata de colegii de pe acest site? http://www.youtube.com/watch?v=V1LZOna5dh4

Răspuns Câştigător
| danut a răspuns:

Vorbesti de toti la un loc (la gramada) sau luati ca individ?
Pentru toti nu poti avea decat acea dragoste numita Agape dar pentru fiecare ins in parte pot apare variatii ale sentimentelor in functie si de reactile acestora la raspunsurile si intrebarile "tale" (noastre). In rest, multumesc pentru sentimentele tale pentru noi. (Pentru cine nu stie dragostea agape este dragostea platonica sau fara un interes anume).

22 răspunsuri:
| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Desi sunt multi crestini care ma enerveaza, nu le port pica, fiecare e liber sa-si manifeste credinta cum vrea.

| Raniia a răspuns:

Copil nedezvoltat poti sa si traduci?

| Woodenpints91 a răspuns:

Cam asta simt eu pentru voi:

http://www.youtube.com/watch?v=y0z7fBJsAvY

| EmaS a răspuns (pentru Woodenpints91):

Daca te doare, du-te la doctor.

| anonim_4396 explică (pentru Woodenpints91):

Http://www.youtube.com/watch?v=UQ1G2QvoDPU asta dedici crestinilor cretini nu?

| LastChance a răspuns (pentru Woodenpints91):

Cine dracu' e ăsta?laughing

| PreaSfintitu a răspuns (pentru Woodenpints91):

Deci asta vroiam sa zic si eu, dar ai zis mai repede

| Raniia a răspuns (pentru PreaSfintitu):

Nu va sfiiti, spune-ti doctorului problemele voastre!

| hate1t4ll a răspuns:

De indiferenta, in mare parte.

| harciog a răspuns:

Vai Ema cite iti impui.Eu ma cam scutur scirbit citeodata.

| EmaS a răspuns (pentru harciog):

Vai Harciog, nici macar azi cand sarbatorim Unirea Principatelor Române, nu putem sa simtim uni cu altii si sa fim uniti? Ori suntem romani ori nu mai sunem.

| EmaS a răspuns (pentru harciog):

Vai Harciog, nici macar azi cand sarbatorim Unirea Principatelor Române, nu putem sa simtim unii cu altii si sa fim uniti? Ori suntem romani ori nu mai suntem.

| Ramo80 a răspuns:

Eu imi doresc sa fim toti sanatosi, fizic si psihic si ca fiecare sa aiba in fiecare zi macar un motiv sa zambeasca. Si le doresc ceea ce imi doresc si eu mereu, sa-i aiba alaturi pe toti cei dragi! Si tie de asemenea, eu una iti multumesc ca te rogi pentru noi. Sa-ti ajute Dumnezeu!

| LastChance a răspuns:

Nu eşti sănătoasă.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce colegi? niste straini cu care comunic mai aproape mi strainul de pe strada in plus internetul e o mare pierdere de timp, banii si atat despre crestini am o parere proasta ca jignesc si atata majoritatea despre atei ca uni sunt de fapt crestini care nu prea stiu de ce traiesc ( eu sunt judecat nu am dreptul sa judec exista un judecator pentru toti cine a afimat asta si catre cine?)

| Allrc24 a răspuns (pentru anonim_4396):

Foarte frumos din partea ta.cel mai bine ar fi ca toti sa realizeze ca viata fara Dumnezeu este moarte, nu are nicio valoare.

| anonim_4396 explică (pentru Allrc24):

Era o intrebare pentru ema

| Cristan95 a răspuns:

Nu te mai ruga pentru mantuirea mea ca fac obraji rosiilaughing.Ce lucru stupid auzi sa te rogi pentru utilizatorii unui site.Tu nu esti sanatoasa si cred ca si majoritatea ca ai o problema.

| EmaS a răspuns (pentru Cristan95):

Cred ca tu esti cel cu probleme.Dar atunci cand faci obraznicii, nu te inrosesti?

| Azm a răspuns (pentru Cristan95):

Doar n-ai luat-o in serios cind i-ai citit elucubratiile.

| EmaS a răspuns (pentru Azm):

Dar am fost cat se poate de sincera.

| Cristan95 a răspuns (pentru EmaS):

Zau? ce probleme am eu? in afara faptului ca nu cred dar in viziunea mea asta nu e o problema ci o calitate.Macar te uiti ce postari fara sens faci laughing.Nu pot sa vorbesc respectuos pentru asa o persoana care vede ceva in aer.Si sa stii ca daca asta a fost o obraznicie si chiar a fost nu m-am inrosit deloc ba chiar continui sa imi sustin parerea.