O altă şarlatanie ieftină şi ceva mai radicală şi evidentă, în capcana căreia au picat mulţi naivi... Religia.
O altă "profeţie" falsă (din linia falşilor profeţi despre care ne-a AVERTIZAT Mântuitorul Hristos) se "referă" la generaţia oamenilor care au trăit în vremea acelei presupuse "a doua veniri" din 1914, generaţie despre care, spuneau liderii organizaţiei, că nu va muri niciodată!
Ciudată "profeţie" falsă, din moment ce toţi aceia deja au murit de mult!
Intre timp, organizaţia s-a putut bucura de încrederea oarbă si de banii lor...
Martorii lui Iehova sunt o gluma. Chiar nu se merita atata discutie pe seama unor deplasati.
Salut.
Biblia spune că adevărul este revelat treptat şi la momentul când Dumnezeu consideră potrivit acest lucru (Proverbele 4:18, Daniel12:4). Martorii lui Iehova nu ascund că au cultivat anumite aşteptări nerealiste, dar ei au făcut asta cu motivaţii bune dorind să înţeleagă cât mai bine Scripturile, iar când şi-au dat seama că au greşit nu s-au reţinut să recunoască acest lucru.
De fapt, şi discipolii lui Isus au tras anumite concluzii care erau eronate (Faptele 1:6, 7), dar crezi că asta a fost dovada faptului că aveau motivaţii greşite?
Cât despre anul 607 î.e.n vezi aceste două articole care oferă răspunsul:
http://wol.jw.org/ro/wol/d/r34/lp-m/2011733
http://wol.jw.org/ro/wol/d/r34/lp-m/2011810
Cele bune!
Cauta daca doresti Turnul de veghe din 2011.10(Octombrie pag 26-31.): Cand a fost distrus Ierusalimul antic, partea -l- chiar daca au fost unele greseli de in asteptarea implinirii unor profetii la perioada pe care fratii o atribuiau, nu au ezitat sa recunoasca si sa se corecteze, sa continue cautarea si cercetarea Scripturilor pana cand li se descoperea lucrul cautat. De fapt in Daniel 12:cu 3, 4 avem confirmat ceea ce s-a intamplat atunci. Daca consideri da importanta informatiilor spre care te indruma Sviri, sunt mai detailate. Succes.
Nu stiu cum sa va spun dar,infiderent ce veti gogai eu ma simt bine in religia mea crestina ortodoxa,nu am nimic cu martorii,probabil vom depune marturie toti candva,ori adevarata ori mincinoasa fiecare dupa constiinta si abilitati si educatie,ori credinta, si am o boala venerica, ma doare-n, puncte, puncte de necredinta altora.
S-a inventat shaorma in Turcia ca urmare a desfiintarii in urma cu cca 20 de ani a imperiului otoman.