Nu ma bag in raspunsurile tale, sunt subiectele tale cu crestinii astia indoctrinati insa la numarul 7 ("Viata de pe pamant a inceput cu microorganisme extraterestre.") ai dreptate. Sunt sanse extrem de mari sa ne avem originile din afara planetei si sa fim prosperat si avoluat aici prin panspermie. Asteroizi si comete martiene cad mereu pe pamant. Cu aproape 3, 6 miliarde de ani în urma, Marte era o planeta calda, umeda, conditii similare Terrei de azi. Biologii cred ca fiindca Marte s-a racit mai repede decat alte planete, este posibil ca viata sa se fi dezvoltat acolo mai intai. Marte a fost cel mai bun candidat pentru aparitia vietii, la inceputurile sistemului solar. Roci de pe Marte ajung aici mereu și acestea provin din ciocnirie lui Marte cu asteroizi sau comete. Si stim ca ar fi putut purta orice microorganism martian pe Terra. În august 1966, o echipa de oameni de stiinta au facut un anunt uluitor. Un meteorit martian descoperit in Antarctica continea urme de viata fosilizata. Roca de aproape 2 kg, numita ALH 84001, prezenta urme de globule de carbonati, excretate de microbii care erau vii pe Marte acum 3, 6 miliarde de ani. Daca viata se nastea acolo, putea sa fie usor transportata si aici iar eu cred ca asta sa si intamplat. Chestia asta este verificabila, cum am mai spus, mereu vin bucati martiene pe pamant. S.au facut teste pe microorganisme aduse in vidul spatial si s-a descoperit faptul ca acestia pot supraviețui o luuunga perioada de timp. In fiecare secunda pe fiecare metru patrat cad din cer, din spatiu, milioane de microorganisme, de viruși dar pentru ca contitiile nu sunt aceleasi cu originea nu se adapteaza si mor sau traiesc si sunt inofensivi. Unii dintre ei pot fi periculosi, se suspectează ca unele extintii in masa care nu au o cauza condirmata in totalitate ar putea sa aiba ca unul dintre motive acesti virusi.
A ucide și a executa niște sentințe din partea lui Dumnezeu sunt lucruri diferite.
După capul tău, cei care fac injecții letale în Statele Unite ar trebui să fie condamnați și ei la rândul lor pentru crimă.
Cu așa demonstrație de inteligență, să nu îmi ceri să îi mai iau pe atei în serios ori să fiu respectuos.
Bun raspuns, la asta nu m.am gandit. Ai mare dreptate. Imi cer scuze pentru greseala comisa.
Cat despre seriozitate si respect, o faci pentru tine, pentru respectul fata de ceilalți. E alegerea ta daca alegi sa ne iei in bataie de joc doar pentru ca nu iti convine tie ca am ura pe religiosii fanatici. N.am nimic cu crestinii care unde trebuie sa adopte si sa respecte "tainele" stiintei lasand religia la o parte o fac. Orice om greseste. De-asta imi petrec timpul mult pe platforma, pentru ca de la unii am ce invata, imi intaresc unele ideologii, imi schimb altele pe care le conștientizez intr.un final ca nu sunt bune. Au mai fost si religioși carora le.am dat dreptate si am avut ce invata dar si cu care m.am războit pentru ca erau prea incuiati. Vrei acum din ura sa va iau pe toti in bataie de joc si sa-mi las orgoliul sa-mi conduca creierul desii poate unele lucruri aveti dreptate? Crede.ma ca nu ma cunoști, ma consider un realist, nu un roman atotstiutor care n.are intrebari, ci doar raspunsuri.
Din ce ai scris cred. doar ca e un lucru bun sa ma supun sotului meu si ca omenrea a inceput de 2 ori cu Adam si cu Noe, noroc ca nu tu evaluezi crestinismul meu.
Sa omoare vrajitoarele le era poruncit evreilor ininte de venirea lui Iisus, nici intr- un caz crestinilor.Isus a schimbat pedepsele pentru pacatele din Vechiul testament cea mai geava pedeapsa fiind excluderea din Biserica( Matei 18
Nu scrie nicaieri in Biblie ca exista vren motiv care sa faca avortul acceeptabil.
4.conteaza foarte mult ce faci, Iisis spune-Daca Ma iubiti, veti pazi poruncile Mele(Ioan 14- 15.
Cine a facut lista asta aiurea?