anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o curiozitate.
De ce crestinii spun ca e pacat sexul oral?

Pentru ca in Biblie nu mentioneaza de asa ceva.
Nu conteaza ca e sanatos sau nu, vreau sa stiu de ce zic ei ca e pacat?

37 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns (pentru CostinAlamariu):

E normal atat timp cat e facut strict pentru reproducere, fara vreo metoda anticoncepționala fara vreo alta pozitie samd...

| CostinAlamariu a răspuns (pentru suntserios):

Gresit din nou. Mai ales la faza cu "pozitia". Doar puritanii englezi au treaba cu asa ceva. Literalmente nu-i pasa nici la dracu in ce pozitie o faci. Nu confunda crestinismul cu puritanismul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru CostinAlamariu):

In intimitatea lui poate sa faca ce vrea, parerea mea. atata timp cat nu promoveaza sau nu afiseaza asta in public.

| CostinAlamariu a răspuns (pentru anonim_4396):

Noi nu vorbeam aici de parerea ta ci de pozitia religiei crestine

| ania a răspuns (pentru johnnny123):

De unde ai scos că în viziunea creștină orice act sexual care nu are ca scop procreea este păcat?-să nu vă lipsiți unul pe altul de datoria de soți, dacît prin bună învioală, pentru un timp. apoi să vă împreunați iarăși, ca să nu vă ispitească satana, din cauza nestăpânirii voastre. Dacănu se pot înfrâna, să se căsătorească pentru că este mai bine să se căsătorească decât să ardă(1 Corinteni 7 )-Bucură-te de nevasta tinereții tale, cerbaoică iubită, căprioară plăcută, fii îmbătat tot timpul de drăgălășiile ei, fii îndrăgostit necurmat de dragostea ei( Proverbe 5=18-19)Deci e clar că are ca scop și plăcerea, detensionarea, să nu fii ispitit de persoanele cu care nu ești căsătorit.

| alex598 a răspuns:

Din pricina aceasta, Dumnezeu i-a lăsat în voia unor patimi scârboase, căci femeile lor au schimbat întrebuinţarea firească a lor într-una care este împotriva firii;
Romani 1:26 VDC.
Ba da biblia spune că nu este un lucru bun. Această "întrebuințare care este împotriva firii" se referă la alte tipuri de sex.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru alex598):

N-ai de unde sa stii, interpretarea este diferita de fiecare cum o spune, si acolo stiu ca se refera in cea mai mare parte la gay si la lesbiene.
Nu zic ca nu poate fi adevarat, dar nu avem cum sa stim la ce se refera imi cer scuze, sunt prea putine detalii

Întrebări similare