Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Nu am timp sa raspund la toate acelea dar spre deosebire de tine, care gandesti logic si rational, eu nu gandesc logic si rational deci o sa cer argumente! Surse istorice, carti, etc. Eu nu cred tot ce mi se spune. De exemplu, despre incendierea bibliotecii din Alexandra pe wikipedia scrie ca inca nu se stie cine a facut o. In plus ce crezi ca se afla acolo? Sensul vietii? Probabil erau cateva texte de filozofie greaca prescoratica... Ca si studiem noi foarte mult la scoala pe presocratici!
Cum exista in prezent documente importante la ora actuala, aceeasi valoare o aveau si acele documente in acel moment al istoriei. Fi sigur ca in acea biblioteca nu se tineau carti cu povesti pentru copii sau benzi desenate ci documente cu o anumita valoare. Nu conteaza ce studiem si ce nu la scoala, conteaza ca acele documente au facut parte din istoria omenirii. Dar cum ai zi tu: "eu nu gandesc logic si rational ".
Si de unde sti ca crestinii au dat foc la acea biblioteca? De fapt hai sa analizam putin aceasta propozitie. "Crestini" - o universalitate umana, "arderea bibliotecii" - o particularitate temporala. Eu fiind crestin inseamna ca am dat foc la biblioteca?
Deci intrebarea este: de unde sti ca acei oameni care au dat foc la biblioteca sunt crestini si de unde sti ca este consistent sa generalizam de la un om (sau un grup restrans) la o intreaga comunitate? Prin inductie?
1 la mana daca imi citesti raspunsul nu am acuzat nici un crestin ca ar fi incediat biblioteca am facut strict referie la documentele care se aflau in acea biblioteca si la valoarea lor.
2 la mana decat sa te bagi in seama si sa tragi concluzii aberante de unu singur fara sa citesti cu atentie raspunsul care ti l-am dat... mai bine nu ai mai comenta deloc.
O seara buna.
Pai eu nu am acuzat eu ti-am aratat doar ca nici ordocsii nu is sfinti cum crezi tu...
"shadovv a răspuns (pentru the2k):
Noi nu am avut inchizitie." Eu ti-am arata doar cate acuzatii sunt aduse de catre altii... Nu zic neaparat ca sunt de acord cu ele, fa diferenta. Daca era sa te acuz iti ziceam in fata... in fine. Oricum imi bat capul degeaba.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.133.155.253) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro