| Poesis23 a întrebat:

Am si eu o intrebare,eu si partenerul meu am fost invitati de o cunostinta la Biserica Penticostala,m-am interesat si sunt de acord cu ideile lor, imi plac predicile si muzica si el e foarte incantat.Ma gandesc daca am ajunge la un moment dat sa ne dorim sa ne botezam,am putea? ar trebui sa ne casatorim, e ok dar eu sunt divortata si am inteles ca la ei nu e voie ca persoanele divortate sa se recasatoreasca.As vrea raspunsuri de la persoane penticostale daca se poate.

34 răspunsuri:
| lpavel a răspuns (pentru T0Teu):

Eu nu am zis ca raspunsul meu este corectitudinea absoluta! Mai citeste o data ce am zis! Eu am zis ca daca tie raspunsul meu este eronat la fel si mie raspunsul tau! Apoi poti sa-ti spui parerea si fara sa-mi dai eronat, si nu ti-am interzis eu sa-ti spui parerea laughing Iar crestin nu inseamna sfant! Mai documenteaza-te laughing deci eu sunt crestin dar nu sfant asa ca ofer ce mi se ofera!
Si asta e si in viata reala, nu trebuie sa ai 5 ani! Incearca si vei afla! Dar pari un adult deci ai aflat pana acum ca totul se plateste dar ai cam uitat, eu ti-am amintit laughing

| T0Teu a răspuns (pentru lpavel):

"Eu nu am zis ca raspunsul meu este corectitudinea absoluta!" - Si nici n am spus ca ai zis asta. Dar cu siguranta consideri ca e corect, altfel n ai mai fi raspuns așa

"Iar crestin nu inseamna sfant! Mai documenteaza-te laughing deci eu sunt crestin dar nu sfant asa ca ofer ce mi se ofera!" - Ah, se vede ca nu cunosti Biblia. Crestinii trebuie sa fie sfinți.

"Voi fiți dar desăvârșiți, după cum și Tatăl vostru cel ceresc este desăvârșit." (Matei 5:48)

"Ci, după cum Cel ce v-a chemat este sfânt, fiți și voi sfinți în toată purtarea voastră. Căci este scris: "Fiți sfinți, căci Eu sunt sfânt."" (1 Petru 1:15, 16)

"Căci Dumnezeu nu ne-a chemat la necurăție, ci la sfințire." (1 Tesaloniceni 4:7)

"Urmăriți pacea cu toți și sfințirea, FĂRĂ DE CARE NIMENI NU VA VEDEA PE DOMNUL." (Evrei 12:14)

"Deci, fiindcă toate aceste lucruri au să se strice, ce fel de oameni ar trebui să fiți voi, printr-o purtare SFÂNTĂ și evlavioasă, " (2 Petru 3:11)

Si mai sunt multe versete de genul in Biblie. Si cum vine asta, ca esti crestin dar nu sfant asa ca nu implinesti Biblia? Cine nu implineste Biblia n-are cum sa ajunga in rai

| lpavel a răspuns (pentru T0Teu):

Esti prost ca noaptea... laughing Citez din invataturile crestinesti:
-Cine se poate numi crestin?
Crestin este aceala care fiind botezat, crede si marturiseste invataturile crestinesti! Mai pe intelesul tau: Oricine este botezat in numele sfintei Treimi si crede in Dumnezeu este si se poate numii crestin! Ca tu ai inteles altceva din biblie asta e ca esti prost ca noaptea... laughing

| T0Teu a răspuns (pentru lpavel):

Eu am inteles altceva? Tu de cate ori ai citit Biblia? Crezi ca e destul sa crezi? Credința fara fapte e moartă, dupa cum scrie in Biblie. Tot in Biblie scrie ca si dracii cred in Dumnezeu si se înfioară. Crezi ca si ei sunt crestini pentru ca cred in Dumnezeu? laughing laughing
Si învățăturile astea de care zici de unde le scoți? Eu stiam ca Biblia e cartea dupa care trebuie sa ne luam. Sa nu mai zic ca tu pacatuiesti in continuare si ma faci proasta. Sunt proasta ca AM CITAT EFECTIV VERSETE DIN BIBLJE? Cum vine asta? rolling on the floor
Sa nu mai zic ca in Matei 5:22 scrie CLAR: "Dar Eu vă spun că oricine se mânie pe fratele său (deci si ortodocsii) va cădea sub pedeapda judecății; și oricine va zice fratelui său: 'Prostule!'va cădea sub pedeapsa soborului; oar oricine-i va zice: 'Nebunule!' va cădea sub pedeapsa focului gheenei."

Omule, mai citeste Biblia inainte sa vorbesti ca te faci de ras! laughing rolling on the floor