Barca a fost construită timp de 120 de ani, eu cred că a fost timp suficient să afle toți de ea.
Varianta fake, vrei sa spui?
Paginile lipsa
Asta este creepypasta pana acum
Bine ma loji, ai uitat sa ti faci rugaciunea de seara
Ai uitat sa aprofundezi stiinta.
Noe a stat pe arca cam un an si ceva impreuna cu cateva zeci de mii de specii de toate culorile.
Ar mai fi avut nevoie de inca vreo suta de corabii cu hrana pentru animale si de vreo cateva mii de sclavi care sa dea la lopata 24/24 excrementele.
Nu știu ce treabă ai cu filmele... Noe nu a avertizat pe nimeni altcineva decât familia lui, și Dumnezeu l-a văzut numai pe el sau ei care sunt de încredere...
În primul rând familia sa a fost cel mai puțin atinsă de încrucișarea cu "fiii lui Dumnezeu", îngerii adică.
În al doilea rând era Noe, neprihănit, mai știi? Dacă mai erau și alții ar fi fost scriși, dar nu au fost.
În al treilea rând șansa le-a fost dată tuturor, dar mai ții minte că râdeau de el? Iar părerea mea este că TOATĂ familia a scăpat o dată cu el pentru că el era capul familiei(big deal pe atunci), altfel ar fi rămas și din familia sa(părere personală).
Noe bro, nu Moise.
Sau*
Lumea de atunci nu era imprastiata ca acum. Cel mai probabil nu ajunsese nimeni in actuala "America" sau "Australia". Plus ca se zice ca pe vremuri ar fi fost un singur continent.
Momentan nu exista dovezi cum ca Arca lui Noe ar fi existat. Este foarte posibil sa fie o poveste, desi frumos scrisa, totusi, fictiva. Sa incerci sa gasesti greseli sau erori de detalii in povesti se poate dovedi o munca destul de istovitoare si fara de rost plus ca, o poveste trebuie savurata pentru ceea ce este. Povestile nu incearca sa ne prezinte lumea cu lux de detalii ci doar sa ne transporte intr-o lume pe care o putem experimenta prin intermediul imaginatiei noastre. In schimb, daca ai vrea sa gasesti un raspuns practic, ai putea sa te intrebi in ce stare de agregare se regaseste focul sau cum de reuseste soarele sa arda in spatiu cand acolo nu exista oxigen. Bafta!
Decean_Anca_1978 întreabă: