| biencutza123456 a întrebat:

Am vazut ca la intrebarea de azi din oracol daca suntem de acord cu implicarea vedetelor in campania pentru sustinerea orei de religie in scoli majoritatea au raspuns nu.Intrebarea mea este de ce? Vreau sa aud doar parerea voastra, nu sa dezbatem despre religie pentru ca s-ar intinde discutia pana dimineata si tot nu am termina.Eu personal am raspuns da pentru ca lasand la o parte faptul ca sunt atatea biserici si ca fura preotii si ca nu sunt un exemplu bun etc sunt multe pilde intelepte, istorioare frumoase si poezii pe care e pacat sa nu le auda cei mici.Consider ca e bine sa ii vorbesti copilului tau despre Dumnezeu de micut.Nici eu nu sunt cine stie ce credincioasa,dar pe viitor cand voi avea copiii mi-as dori mult sa participe la orele de religie.Daca nu, le voi vorbi eu acasahappy. Astept parerile voastre cu argumente.

34 răspunsuri:
| Silviu591 a răspuns (pentru biencutza123456):

Dar totusi e bine ca ajuti, cu si fara frica, tot e bine

| biencutza123456 explică (pentru Silviu591):

Poate ca ai dreptate. Oricum cert e ca nu avem cum sa stim sigur ce urmeaza dupa moarte.Ca o mai fi ceva sau nu dupa aceea, o sa murim cu totii si vom vedea atunci.

| biencutza123456 explică (pentru Silviu591):

Asta zic si eu, importanta e fapta

| Silviu591 a răspuns (pentru biencutza123456):

Asa e, dam inainte si facem tot ce putem acum, cat putem