Sincer nu știu cum era formulată postarea, dacă nu era sub formă de întrebare probabila fost raportată pentru că încalcă regulamentul siteului. TPU nu e forum, e site de întrebări-răspunsuri, dacă postarea conținea o întrebare însemană căa fost raportată abuziv. Oricum dacă a fost raportată cred că trebuie să primești un mail, în care poți să și contești raportarea.
Nu sunt atee, nu am vazut rugaciunea care ai postat-o dar am o intrebare: e necesar sa postezi "rugaciunea postului" pe internet? Eu stiu ca atunci cand tii post nu trebuie sa stie nimeni ci numai tu si Tatal! Iar rugaciunile care le faci nici atat nu ar trebui publicate.
"E necesar sa postezi "rugaciunea postului Craciunului" pe internet?" Da, am postat-o pentrt ca nu toata lumea o are/o stie. Si eu, la randul meu, am primit-o de la altii am considerat ca, asa cum eu am avut sansa sa o primesc de la altii, trebuie sa-i ajut si pe altii sa o aiba. No, poate ca nu m-am gandit bine, dar asta a fost rationamentul meu atunci cand am postat-o.
"Eu stiu ca atunci cand tii post, nu trebuie sa stie nimeni, ci numai tu si Tatal!" Iar rugaciunile pe care le faci nici atat nu ar trebui publicate". In primul rand, eu nu am spus daca tin sau nu tin post, daca fac sau nu rugaciuni, ci am posta o rugaciune, gandindu-ma la cei care poate nu o stiu. In plus, chiar daca iti arati credinta in public(sa zic asa)nu e pacat, atat timp cat o faci in mod natural, ca asa iti vine. Dar daca o faci cu gandul de a te da mare in fata celorlalti, atunci este, intr-adevar, un pacat.
Mda... cand te rogi trebuie sa ai o rugaciune personalizata nu copiata dintr-o carte si invatata pe de rost. rugaciunea e comunicare intre om si Dumnezeu, nu cred ca atunci cand vb cu un om ii spui versete. Dar in fine m-am plictisit de cate raspunsuri de genul asta am primit! Asta e. nu e vina ta.
Urzi23 a raspuns cu intelepciune :
Sa fi tu sanatos ca Ema este prigonita ca acum 2000 de ani si fluiera a paguba dupa muuuulte intrebari si erau cu bun simt.Au raportat ateii ca ilegal/obscen, citate din Dumnezeiestile Scripturi.Eu zic sa nu ii pui la suflet ei trebuiesc incadrati direct la "Iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac ".
Un "ateu" care se simte amenintat de o rugaciune este mai degraba satanist, dar inca nu stie. Daca incepe sa tremure si sa urle este posedat.In ambele cazuri rugaciunile dispar ca prin farmec.
Ooo bine ai venit! Mie imi raporteaza ateii toate intrebarile si aproape toate raspunsurile.
Iar daca postezi vreo rugaciune care frige sa vezi ce se inghesuie sa o raporteze. Nu sta nici 10 min intrebarea.
Mda... unii atei nu sunt capabili sa accepte conceptii, pareri diferite de-ale lor. Si mai spun ca ei sunt deschisi, nu ca noi... Observ! Asta e, e problema lor, nu a noastra.
Daca era o rugaciune, e normal sa fi fost stearsa. TPU e un site de Q&A (intrebari si raspunsuri), nu un blog sau un wall de Facebook.
Cat despre atacurile tale la adresa ateilor, fa-ne o favoare si scuteste-ne.
Whoops, greseala mea.
In orice caz, asta ne aduce la a doua problema cu "intrebarea" ta: daca ai pus o rugaciune pe TPU (ceva ce nu e o intrebare), probabil ti-a fost stearsa de un moderator. Ai presupus automat ca e vina vreunui ateu, in loc a) sa-ti asumi vina, pentru ca tu ai fost cea (?) care a incalcat regulile site-ului, sau b) sa dai vina pe toti utilizatorii in mod egal. De ce?
"Ai presupus automat ca e vina vreunui ateu". Da, pentru ca unii atei ne ataca de cate ori au ocazia.
"Tu ai fost cea care a incalcat regulile site-ului" Nu am stiut ca e asa de grav faptul ca am postat o rugaciune pentru a o avea cat mai multi crestini
"Sa dai vina pe toti utilizatorii in mod egal". Deci, repet:Eu nu m-am referit la toti ateii, ci doar la unii atei. Citeste cu mai mare atentie intrebarea mea! Acolo am scris clar" "unii atei" si nu "ateii".
"Trebuia sa dai vina pe toti utilizatorii TPU in mod egal". Poate, nu zic nu, imi cer scuze! Putea sa faca asta si un crestin, nu zic nu.Dar m-am gandit ca, un ateu din acela care are o problema cu noi, crestinii, avea mai multe motive sa faca lucrul asta, decat un crestin. No, imi pare rau si im icer scuze fata de cei pe care i-am suparat sau care s-au simtit nedreptatiti din cauza felului in care m-am exprimat!
Te rog sa o mai postezi odata si da-mi mesaj privat cand faci asta, si un sfat, dupa ce postezi, scrie asa:cine mi se alatura? caci altfel cica nu e intrebare.Multumesc de urare!
Adevarul e ca ateii sar pe toti crestinii, dar mai e ceva, nu incercati sa le impuneti credinta voastra caci munciti in van si pierdeti timpul...
Nu, eu nu incerc sa impun nimanui credinta mea. Insa unii atei(gen lolozzilla) incearca sa faca asta folosind expresii de genul: "nu sunteti inteligenti", "nu ganditi rational" etc. Dar, pe mine oricum ma lasa rece. Lolozzilla deja manipuleaza(caci eu asa consider insistenta asta de a convinge pe cineva de ceva, si nu atat insistenta, cat felul in care o fac:folosind expresii de genul acelora pe care le-am mentionat mai sus). Ori la mine nu tine cu din astea.