| emy a întrebat:

Am vazut ca Rugaciunea Postului Craciunului mi-a fost stearsa. Daca e o problema cu site-ul, nu zic nimic, dar daca cineva mi-a raportat-o(vreun ateu, probabil), as vrea sa intreb; Ce cred unii atei ca a rezolva cu asta? Credeti ca noi nu o sa mai postam pe site decat ce va convine voua? Daca e asa, va pierdeti timpul si, in plus, ne demonstrati ca nu aveti o minte deschisa, ca nu puteti sa aceptati oamenii care ar pareri, conceptii diferite de-ale voastre. In consecinta, veti avea numai de suferit:veti fi tot timpul frustrati, nemultumiti, stresati etc. Daca asa considerati voi ca se poate trai bine, tineti-o tot asa! Oricum, noi, crestinii nu ne vom schimba conceptiile(asa cum, de altfel, nici voi nu o faceti) si, in plus, avem dreptul sa postam pe site chestii legate de religie(de-aia exista categoria "Religie" nu?), asa cum si voi aveti dreptul sa va dati cu parerea in ceea ce priveste religia, pe Dumnezeu. O seara placuta si o noapte cat mai linistita tuturor!happykiss

35 răspunsuri:
| Angel0 a răspuns:

Un "ateu" care se simte amenintat de o rugaciune este mai degraba satanist, dar inca nu stie. Daca incepe sa tremure si sa urle este posedat.In ambele cazuri rugaciunile dispar ca prin farmec.

| victoreanu a răspuns:

Ooo bine ai venit! Mie imi raporteaza ateii toate intrebarile si aproape toate raspunsurile.
Iar daca postezi vreo rugaciune care frige sa vezi ce se inghesuie sa o raporteze. Nu sta nici 10 min intrebarea.

| stejara2 a răspuns:

Te rog sa o mai postezi odata si da-mi mesaj privat cand faci asta, si un sfat, dupa ce postezi, scrie asa:cine mi se alatura? caci altfel cica nu e intrebare.Multumesc de urare!
Adevarul e ca ateii sar pe toti crestinii, dar mai e ceva, nu incercati sa le impuneti credinta voastra caci munciti in van si pierdeti timpul...

| emy explică (pentru stejara2):

Nu, eu nu incerc sa impun nimanui credinta mea. Insa unii atei(gen lolozzilla) incearca sa faca asta folosind expresii de genul: "nu sunteti inteligenti", "nu ganditi rational" etc. Dar, pe mine oricum ma lasa rece. Lolozzilla deja manipuleaza(caci eu asa consider insistenta asta de a convinge pe cineva de ceva, si nu atat insistenta, cat felul in care o fac:folosind expresii de genul acelora pe care le-am mentionat mai sus). Ori la mine nu tine cu din astea.

| emy explică (pentru victoreanu):

Mda... unii atei nu sunt capabili sa accepte conceptii, pareri diferite de-ale lor. Si mai spun ca ei sunt deschisi, nu ca noi... Observ! Asta e, e problema lor, nu a noastra.

Întrebări similare