Un "ateu" care se simte amenintat de o rugaciune este mai degraba satanist, dar inca nu stie. Daca incepe sa tremure si sa urle este posedat.In ambele cazuri rugaciunile dispar ca prin farmec.
Ooo bine ai venit! Mie imi raporteaza ateii toate intrebarile si aproape toate raspunsurile.
Iar daca postezi vreo rugaciune care frige sa vezi ce se inghesuie sa o raporteze. Nu sta nici 10 min intrebarea.
Te rog sa o mai postezi odata si da-mi mesaj privat cand faci asta, si un sfat, dupa ce postezi, scrie asa:cine mi se alatura? caci altfel cica nu e intrebare.Multumesc de urare!
Adevarul e ca ateii sar pe toti crestinii, dar mai e ceva, nu incercati sa le impuneti credinta voastra caci munciti in van si pierdeti timpul...
Nu, eu nu incerc sa impun nimanui credinta mea. Insa unii atei(gen lolozzilla) incearca sa faca asta folosind expresii de genul: "nu sunteti inteligenti", "nu ganditi rational" etc. Dar, pe mine oricum ma lasa rece. Lolozzilla deja manipuleaza(caci eu asa consider insistenta asta de a convinge pe cineva de ceva, si nu atat insistenta, cat felul in care o fac:folosind expresii de genul acelora pe care le-am mentionat mai sus). Ori la mine nu tine cu din astea.
Mda... unii atei nu sunt capabili sa accepte conceptii, pareri diferite de-ale lor. Si mai spun ca ei sunt deschisi, nu ca noi... Observ! Asta e, e problema lor, nu a noastra.