| MAX4456 a întrebat:

Am vazut ceva in biblie ceva un capitol nu stiu cum sa spun,dar am vazut ca in biblie scria ceva pe nume apocalipsa, ce inseamna?

Răspuns Câştigător
Apache
| Apache a răspuns:

Apocalipsa= sfarsitul acestei ere *aka sfarsitul lumii *, aka aka revenirea lui Hristos pe pamant.

dupa poveste :
-antichristul o sa vina pe pamant, o sa uneasca toate armatele lumii impotriva religiei si fiecare om o sa poarte un semn unic de recunoastere.
-O sa se petreaca ridicarea la cer. Adica cei buni o sa fie ridicati in ceruri cei rai o sa ramana pe pamant.
-Ultima armata a omului impotriva antichristului o sa fie un grup mic de israeliti *normal, se putea altfel? *
-Hristos o sa coboare din ceruri, o sa lupte cu antichristul si o sa il invinga si dupa asta vor venii mii de ani de prosperitate

draguta poveste.

| MAX4456 explică (pentru Apache):

Si,crezi co sa fie in curand?(daca am cateva greseli de scriere te rog sa ma scuzi)

| Apache a răspuns (pentru MAX4456):

Destul de curand...peste 5 miliarde de ani cand soarele o sa se transforme intr-o giganta rosie si o sa inghita pamantul.
O fi asta povestea din biblie dar asta nu inseamna ca trebuie sa o si crezi

Adica stai, chiar cand coboara Hristos pe pamant, se mai sta100000 mai mult sau mai putin, asta inseamna ca vom mai trai, ce bine

Si stai, asta inseamna ca au mai fost apocalipse pe pamant, doar planeta nu or avea doar 2012 ani, si cum am supravietuit noi? foarte miterios! ei bine multumesc pentru raspuns Apache!

| anonim_4396 a răspuns (pentru MAX4456):

Nu a mai fost apocalipsa intervalele de timp sau impartit in 2 mari ere si anume: inainte de hristos si dupa hristos

| RAY a răspuns (pentru Apache):

Ca in orice poveste totul se termina cu bine visul omului de cand a existat

16 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

Apocalipsa este numele ultimei carti din Biblie si inseamna revelatie sau descoperire.In ea sunt analizate profetii biblice care se refera la timpurile noastre sila viitor.Armaghedonul se refera la sfarsitul lumii nu Apocalipsa. Apocalipsa16:14-16

| DyNo a răspuns:

"Apocalipsa"=sfarsitul lumii
http://www.dex.ro/apocalips%C4%83

| rocco09 a răspuns:

Apocalipsa e titlul unei parti din biblie, care inseamna ceea ce a spus jasser, dar pentru ca descrierea lui apache parea mai wow, ai pus botu! Ca mai apoi cuvantul i-l foloseste tot prostu e altceva, pentru raspuns la intrebare iti trebuia un dex nu o intrebare pe TPU!

| MAX4456 explică (pentru rocco09):

Am inteles

| MAX4456 explică (pentru rocco09):

Am cautat, dar nu am gasit, asa ca m-am decis sa intreb pe TPU.

| rocco09 a răspuns (pentru MAX4456):

Apocalíps n., pl. urĭ (ngr. și vgr. apokálypsis, revelațiune, d. apoi-kalýpto, revelez, descoper [!]. V. colibă, eŭcalipt). O carte simbolică și mistică a nouluĭ testament care cuprinde revelațiunile făcute sfîntuluĭ Ion Evanghelistu în insula Patmos.

| ciprianjurje a răspuns:

Apocalipsa=sfarsitul veacurilor(Nu sfarsitul lumii). Adica atunci va veni Iisus pe norii cerului si ne va judeca.

| MAX4456 explică:

Sfarsitul lummiii! O NU O NU O NU O NU!

| MAX4456 explică:

Va multumesc tuturor si uitati, se zice ca apocalipsa va fi in 2012 dar asa s-a intamplat si in 2011, 2010, 2009, 2008 etc etc(si noi suntem tot aici)

| RAY a răspuns (pentru MAX4456):

Fi fara griji nu va veni nici o apocalisa, apocalipsa e un mit egiptean