| aLex22andra a întrebat:

Am văzut intr-o biserica penticostala odată fetite mici cu batic!
Cum considerati acest obicei?

Răspuns Câştigător
| William a răspuns:

Simplul fapt ca intri intr-o biserica penticostala este o mare greseala, iar aia cu baticul mi se pare ciudata.

48 răspunsuri:
| mizantropuldinmine a răspuns:

Obicei -sau mai degraba superstitie- fara rost sau vreo explicatie, credinta nu consta in baticul de pe cap

Răspuns utilizator avertizat
| aLex22andra explică (pentru HueyFreeman):

laughing) are alergie, buna asta!laughing

| ovyforgod a răspuns (pentru aLex22andra):

CORINTENI 1:13 Judecaţi voi singuri: este cuviincios ca o femeie să se roage lui Dumnezeu desvălită?

| ClausBBC a răspuns:

II foarte bine cand de mici fetitele sunt invatate sa poarte batic pentru ca in Biblie spune ca femeia sa aiba capul acoperit.

| aLex22andra explică (pentru ClausBBC):

Si cam cât de greu este sa îți dai seama ca femeile trebuie sa aibă capul acoperit conform bibliei nu fetitele, sau pentru tine o fetița este ca si o femeie?
Daca in biblie se referă strict la femei aia cu capul acoperit de ce lucrurile se interpretarea altfel?
Asta chiar mi se pare o prostie!

| aLex22andra explică (pentru ovyforgod):

Ok am înțeles asta scrie in Biblie, dar revenind la subiect eu nu înțeleg de ce unii considera ca si fetitele trebuie sa poarte batic!
Deci din nou repet in Biblie scrie ca femeile sa aibă capul acoperit, deci felul in care unii judeca lucrurile nu este corect din punct de vedere al bibliei in primul rând.

| ClausBBC a răspuns (pentru aLex22andra):

Stii cum ii...eu unul nu as pune fetele de mici sa poarte. Dar ii bine sa fie invatate de mici. nu foarte strict cum fac unii dar nici sa fie lasate sa faca ce doresc ele. aici depinde fiecare cum gandim situatia.

| ekekerica a răspuns (pentru aLex22andra):

Citeste Biblia si lumineazate daca asa grei vis de cap laughing

| ekekerica a răspuns (pentru HueyFreeman):

N-ai 7 ani de akas, cand un barbat intra intr-o incapere politicos ii sa dai caciula jos, iar femeia e exact opusubig grin

Dar noah fiecare cum vrea si cum crede!

| HueyFreeman a răspuns (pentru ekekerica):

Politicos pentru ce? Ca sigur pe tanti Leana o doare-n cot daca imi dau eu caciula jos sau nu, o fac doar pentru confortul. Si de ce este femeia opusul? Care ar fi motivul ala maret pentru care femeia nu are voie sa-si arate capatana intr-o incapere?
*Acasa, nu esti mai jmjmecher daca scrii cu k sau stiu eu altceva.

| aLex22andra explică (pentru ekekerica):

Citește tu biblia si lumineaza-te!
In caz ca nu știi o fetița nu e ca si o femeie, iar in Biblie scrie clar ca femeia sa aibă capul acoperit nu poți sa interpretezi asta aplicandu-se si in cazul unui copil!

| aLex22andra explică (pentru ClausBBC):

Fiind copii ar trebui lăsate sa se bucure de copilărie cum trebuie, ori aplicarea unui obicei dedicat strict pentru femei in religia Crestina pentru copii mi se pare deplasata!

| ekekerica a răspuns (pentru aLex22andra):

Pe vremea cand s-a scris Biblia nu se facea diferenta intre femeie si fetita desteptule.

Nici tu nu esti mai smecher daca scrii smecher cu j sau poate chiar nu sti sa scrii laughing Hai ca m-am saturat sa-mi bat capu cu voi...happy

| aLex22andra explică (pentru ekekerica):

Se pare ca ai uitat sa iei in calcul numele de user al meu!laughing
Pai ce mă interesează pe mine cum se vedeau lucrurile atunci, noi vorbim acum in prezent banuiesc ca atâta lucru e clar ca o fetița nu e pe același plan cu o femeie, măcar atât daca nu mai mult!

| TOTO54 a răspuns (pentru RAY):

Da ai dreptate.nu trebuie indoctrinat un copil cu tot felul de obiceiuri care nu le intelege.lasa-ti copii sa vina la mine a spus Isus,,, nu a spus nici odata fortati copii sa vina la mine! Copilul fiind fortat sa faca anumite lucruri...la maturitate se poate ajunge sa faca exact opusul! Nu spun ca nu trebuie sprijinit.sau sa nu fie dus la biserica! BA DA! dar sa il lasam singur sa decida ce vrea(mai ales botezul) este cel mai urat lucru cand au ca parinti si-au obligat copii sa faca botez! foarte urat.Cand stim foarte bine din scriptura ca botezul vine in urma Pocaintei( in urma nasteri din nou).nu poate exista un botez fara o pocainta! Si conditia care a spus-o Filip, Famenului Egiptian in vedere efectuari botezului a fost : SA CREZI DIN TOATA INIMA! eihhh un copil nu stie ce inseamna sa crezi din toata inima tocmai de aceea lasati copii sa decida singuri! Pentru ca s-ar putea ca locul unde ii fortati sa faca botezul sa fie chiar IADUL.cum spune si Domnul nostru: Vai de voi, cărturari şi farisei făţarnici! Pentru că voi închideţi oamenilor Împărăţia cerurilor: nici voi nu intraţi în ea, şi nici pe cei ce vor să intre nu-i lăsaţi să intre.

Întrebări similare