Este imposibil sa existe miliarde de zei.
Si chiar daca ei ar exista, nu am face altceva decat ceea ce ati face si voi, ateii!
De ce este imposibil? Exista miliarde de oameni, poate exista si miliarde de zei. Nu ai cum sa stii.
"Si chiar daca ei ar exista, nu am face altceva decat ceea ce ati face si voi, ateii! " ...Si anume ce? Si tu esti atee la fel ca mine. Diferenta dintre noi 2 e ca eu nu accept nici zeul tau si ca cer dovezi pentru un zeu in plus.
Mai bine cred in Dumnezeu Creatorul, care este omnipotent, omnistient, omniprezent!
Tu crezi in doamne doamne care este omnipotent omniscient, omniprezent pentru ca asa scrie intr-o carte, dar pentru ca scrie in alta carte ca zeul "xulescu" e omnipotent, omniscient si omniprezent tu nu crezi.
Are logica nu?
"Da,chiar,tu ce ai face? "... tot nu mi-ai raspuns ce ai face tu. Prima data zi ce ai face tu, dupa aceea intreaba ce as face eu.
M as informa despre acestia si a si incepe sa ma rog la cel cu doctrina cea mai favorabila. Sau la Thor. Sau as devenii nihilist si m as sinucide.
Am vazut mai demult un filmulet pe youtube.Un crestin intalneste un, unicorn care ii spune ca nu exista Dumnezeu.E amuzant.
Frate macar noi neam rugat la cineva poate nu exista dar neam rugat spre deosebire de voi...
Si ce importanta are?
Kramerwalt întreabă: