anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am vazut o intrebare : Ce ai face ca ateu daca ai afla ca dumnezeu pe care l-ai ignorat toata viata exista?"

Culmea, voi ca si crestini vad ca nu va ganditi la alte posibilitati.

Ce ati face voi ca si crestini daca veti afla ca miliardele de zei in care nu credeti si pe care ii ignorati chiar exista (iar zeul vostru nu)?

17 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Este imposibil sa existe miliarde de zei.
Si chiar daca ei ar exista, nu am face altceva decat ceea ce ati face si voi, ateii!

| anonim_4396 explică (pentru EmaS):

De ce este imposibil? Exista miliarde de oameni, poate exista si miliarde de zei. Nu ai cum sa stii.

"Si chiar daca ei ar exista, nu am face altceva decat ceea ce ati face si voi, ateii! " ...Si anume ce? Si tu esti atee la fel ca mine. Diferenta dintre noi 2 e ca eu nu accept nici zeul tau si ca cer dovezi pentru un zeu in plus.

| EmaS a răspuns (pentru anonim_4396):

Mai bine cred in Dumnezeu Creatorul, care este omnipotent, omnistient, omniprezent!

| Thunderstruck a răspuns (pentru EmaS):

Tu crezi in doamne doamne care este omnipotent omniscient, omniprezent pentru ca asa scrie intr-o carte, dar pentru ca scrie in alta carte ca zeul "xulescu" e omnipotent, omniscient si omniprezent tu nu crezi.

| anonim_4396 explică (pentru Thunderstruck):

Are logica nu? laughing

| EmaS a răspuns:

Da,chiar,tu ce ai face?

| anonim_4396 explică (pentru EmaS):

"Da,chiar,tu ce ai face? "... tot nu mi-ai raspuns ce ai face tu. Prima data zi ce ai face tu, dupa aceea intreaba ce as face eu.

| shadovv a răspuns:

M as informa despre acestia si a si incepe sa ma rog la cel cu doctrina cea mai favorabila. Sau la Thor. Sau as devenii nihilist si m as sinucide.

| LoveToHate a răspuns:

Am vazut mai demult un filmulet pe youtube.Un crestin intalneste un, unicorn care ii spune ca nu exista Dumnezeu.E amuzant.

Răspuns utilizator avertizat
| LupulDinPadure a răspuns:

Frate macar noi neam rugat la cineva poate nu exista dar neam rugat spre deosebire de voi...

| anonim_4396 explică (pentru LupulDinPadure):

Si ce importanta are?