| 3xfemeie a întrebat:

Am vazut o intrebare despre botezul copiilor avortati. Eu as vrea sa formulez altfel :

Se fac rugaciuni pentru copiii avortati? Se aprind lumanari?

45 răspunsuri:
| tasmania a răspuns (pentru 3xfemeie):

Daca spune ca "de nu se va naste cineva din apa si din Duh, nu va intra in Imparatia cerurilor", la cine crezi ca s-a referit? La mosnegi? Sau zice cumva Hristos "lasati copiii avortati sa vina la Mine"? Cum pot veni la Hristos copiii, daca parintii lor trupesti se hotarasca sa-i ucida inca din pantece? Cum mai pot fi "nascuti din apa si din Duh"?
Asta e o chestiune simpla. Daca pe stalpul electric scrie "Nu atingeti - pericol de electrocutare!", se refera si la copii sau numai la adulti? E un simplu exemplu, care mi-a venit in minte pe moment.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru 3xfemeie):

Sau cu acordul lor liber exprimat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Jardelin):

Eu nu vorbesc de sarcini pirdute ci de avorturi. Sunt lucruri cu totul si cu totul diferite.

| 3xfemeie explică (pentru tasmania):

Nu aici voiam sa ajung. In primul rand nu cred ca pe vremuri se practica
avortul la cerere. Tind sa cred ca practica este mai noua. Sau gresesc?

| Jardelin a răspuns (pentru anonim_4396):

Bine. Oricum, bati cimpii!
Hai, pa!

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Nu ca nu sunt botezati dar ei n-au pacate

| FrozenSoul a răspuns (pentru 3xfemeie):

Crezi tu ca popa din fundu' altarului hotaraste cine se duce in rai, sau iad? Viata ni s-a dat si ni se va lua fara sa fim intrebati, de vrem, ori ba. Dar nu un popa hotaraste unde se duce unu' sau altu', mai ales ca 90% din ei, se duc clar in iad, caci doar fura. Biserica e doar o modalitate, prin care se incearca sa manipuleze omenirea. Ar trebui sa gandesti pozitiv. Un bebe care moare, ca asa i-a fost dat, e clar ingeras. Pe pamantul asta, hotii au de toate, prostii au noroc, iar dobitocii o duc bine. "Ferice cei saraci cu duhul", cu cat esti mai dobitoc, cu atat esti mai fericit, cu cat furi mai mult, cu atat o duci mai bine... Dumnezeu cred ca doarme, o fi obosit...

| LegionarulRoman a răspuns (pentru 3xfemeie):

Pai,intreaba-l pe preot, ca doar nu urzica.Pe noi le scoala proful de religie, ne-a invatat cumse face Botezul urgent, care sa face in caz ca pruncul e pe moarte.Se face un botez pe care pot sa-l faca si oamenii simpli.In ceea ce priveste copii avortati, nu se poate.

| 3xfemeie explică (pentru LegionarulRoman):

Stiu despre botezul " de urgenta", pe care il poate face mama. Eu am intrebat despre copiii avortati.
Mai stiu ca sunt putini preoti mai destupati" care fac rugaciune pentru acesti copii.

| 3xfemeie explică (pentru LegionarulRoman):

Prin "pozitia oficiala" se afirma ca acesti copii nu sunt ai bisericii.
Dar sunt ai lui Dumnezeu! De ce se omite asta?

| rominaromina a răspuns:

Totul ar trebui rezumat la Dumnezeu nu la biserica caci ea nu mai e de mult ce ar vrea El. De exemplu un prieten de-al meu de religie penticostala a murit, avea 18 ani si nu a fost botezat deoarece dupa ce implinesti 18 ani poti se se botezi, adica decid cand sunt pregatiti sa se boteza, la ei botezul e diferit, daca a fost un om bun, el ajunge in iad pentru ca nu a fost botezat?

| 3xfemeie explică (pentru rominaromina):

Daca ma intrebi pe mine, eu nu cred asta.

| rominaromina a răspuns:

Nu crezi ca ajunge in iad s-au referitor la ce am spus de Dumnezeu

Întrebări recente