anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am vazut pe antena3 o stire gen "Patriarhului Daniel i s-a făcut rău în timpul unei slujbe. O ambulanţă SMURD se află la faţa locului"

Din moment ce dumnezeu nu este capabil sa aiba grija de cei care lucreaza pentru el nu ma mir ca nu poate face nimic in legatura cu cei din Africa sau persoanele amputate sau cei care sufera de boli incurabile sau altele de genul.

Asa ca o curiozitate, de ce a acceptat ajutorul ambulantei? Nu era faza cu "credinta cat un graunte"," cere si ti se va da" si altele de genul? Te astepti ca unul care lucreaza pentru "Za Big Dog" sa se poata vindeca singur sau rugaciunile credinciosilor din jur sa il ajute. (ca parca rugaciunile functioneaza)

45 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Filip23):

"Tu nu esti "stampilat"... Nu.

| Urzi23 a răspuns (pentru Mădă0611):

Am inteles tu stai sa faci misto scuze sa bati cimpii ca de ai tot dreptul deoarece esti nascut la cimpie, Mai bine te duci la un curs de calificare mai pe puterile tale :zugrav, faiantar, zidar, timplar

| Mădă0611 a răspuns (pentru Urzi23):

Da, da, da, app., frumos la câmpie love struck Nu, ca poate o sa ajungem colegi, crestinii fanatici ma sperie. Salutul "Cu stima,,,,,,," credeam ca inseamna "pa", vad ca insisti sa iti demonstrezi "inteligenta", dar cum eu nu sunt ca altii sa ma iau de lume pentru ceva anume, gen bac, "puteri", zic eu... bine, pa!

| Miauti a răspuns (pentru Mădă0611):

Stai linistit ca au un spital prin ardeal numai pentru ei. Numai vb ca scutiti de la plata asigurarii de sanatate.

Cred ca la chemat cel de sus la raport ca ciordea cam mult ''Nenea popa mai lasa si la alti''

| Mădă0611 a răspuns (pentru Miauti):

rolling on the floor "Cul", nu stiam asta.
Oare de ce fug de dumnezeu (se trateaza)? Adica, doar dupa moarte poti sa fii cu el, de ce sa nu vrei viata vesnica in imparatia cerurilor cat mai repede?

| TheTigerX a răspuns:

Chiar nu-mi dau seama.m-a pus pe ganduri intrebarea.o sa-ti dau un raspuns cand il primesc

| Filip23 a răspuns:

Man, daca crestinismul sunt batranele cu lumanari din biserica, se vede ca tu esti un fel de Andrii Popa care lupta vitejeste impotriva lor. Man, ai sesizat vreodata violenta acestor batrane? Pa pendulu meu, esti un om de curaj...

| cristi202 a răspuns (pentru lolosaurus):

Ce ai vrea, un crestin pe deplin sanatos, dar mindru si orgolios, sau unul cu un picior amputat si cu un suflet sensibil si nobil? Eu l-as alege pe al doilea. Adesea Dumnezeu lasa slabiciunea, boala, neputinta in viata oamenilor pentru a le forma sufletul, care e nespus mai important decit trupul. Si privit prin prisma vesniciei, prefer mai bine sa nu am un picior pentru vreo 30-40-50 de ani, decit sa am sufletul "amputat" de vreo calitate pentru o vesnicie.

| ozzy1997 a răspuns:

De ce esti atat de sigur ca patriarhul Daniel lucreaza pentru Dumnezeu? E doar un ortodox comunist caruia i s-a facut rau de la atata carne de porc.

Răspuns utilizator avertizat
| venusdoom a răspuns (pentru EmaS):

Un crestin nu ar scrie niciodata "Isus" laughing si nu i vreo greseala pentru ca ai scris asta de 2 ori. Oare sunteti pocaita?

| cristi202 a răspuns (pentru lolosaurus):

Daca Dumnezeu nu ar face chiar nimic, atunci eu as fi mort. In 1997 m-am imbolnavit grav, fara sanse de scapare din partea medicilor. Am fost la un ps de moarte, si Dumnezeu m-a scapat. A, da, ca nu vindeca intotdeauna, asta e altceva, dar nu e corect sa te uiti la ce nu a facut si sa spui ca nu a facut nimic. Priveste si la ce a facut, ca sunt destule lucruri pe care le-a facut spre binele oamenilor. Dar daca vrei sa vezi doar ce nu a facut, e usor sa spui ca sunt povesti de adormit copii.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru cristi202):

Indiferent cat de multe lucruri "bune" a facut, tot iesi in minus daca le compari cu cele "rele". Cum a zis si "lolosaurus", de unde stii ca a fost dumnezeu si nu alti zei? Si asa de curiozitate, cam ce boala grava ai avut incat medicii nu ti-au dat nici o sansa de scapare?

Lucruri bune 20% / Lucruri rele 80%

Ce ai zis tu mai sus e ca faza cu "vedeti? sunt oameni care au fost ucisi pentru ca au crezut in dumnezeu" ignorand insa partea cu "au fost si mai multi care au murit din cauza religiei si a celor care credeau in dumnezeu". Exact asa ai fost si tu acum "vedeti? dumnezeu m-a ajutat si mai sunt multe cazuri" insa ai uitat (ca sa nu zic ignorat) partea cu cei pe care nu i-a ajutat.

| Rapplex a răspuns:

Mda, oameni ca acestia nu-si merita viata. Te aburesc toata ziua ca rugaciunea vindeca, credinta vindeca, dar cand e ceva, apeleaza la medici. Si apoi, ca un multumesc ca li s-a salvat mizera viata, rostesc: "Ii multumesc lui D-zeu ca sunt bine". Iar majoritatea doctorilor fac la fel, ii multumesc lui D-zeu ca au reusit sa salveze pe cineva. Acum, ca un idiot ce sunt, ma intreb: Daca studiezi pentru ceva si deprinzi anumite cunostinte, de ce nu te apreciezi pe tine si cunostiintele in locul unui zeu imaginar?! Oamenii pe care ii salvezi ca doctor traiesc datorita anilor pe care tu i-ai petrecut studiind din greu, ca la final sa se pi*e pe munca ta si sa multumeasca fantasmelor. Chiar nu pot sa inteleg asta. thinking