| iEmonel a întrebat:

Am vazut recent raspunsul unui ateu care suna asa: "Da de unde esti tu asa sigur ca Dumnezeu ne-a creat? Ti-a zis cineva? Ai vazut tu? ". Bun, dar voi ati vazut explodand ceva in Univers si sa apara viata? Ati vazut cum ati evoluat? Inteleg ca unii cred in evolutie in urma comportamentului celor din familie si din jur [ gen un tata abuziv care e considerat un porc, >= "am evoluat din porci big grin" sau mai stiu eu ce parinti/prieteni cu apucaturi aveti ]. Eu unul recunosc ca nu am vazut cum am fost creat, dar nici cum am evoluat. Deci repet intrebarea ca poate apare un redus mental care sa raspunda pe langa subiect, ati vazut voi cum ati evlouat?

49 răspunsuri:
| Ucigasuldeprostie a răspuns (pentru cristi202):

Dar tu nu ai auzit de CERN?

| Skylar a răspuns:

Da de unde mama ta si pana unde poti cataloga un om cu simt evolutionist ca are tata porc? Si da, avem dovezi ca am evoluat. Daca tu esti prea orb sa le vezi e problema ta.

| iEmonel explică (pentru Skylar):

Da' ce ai cu mama dom'le? Era un exemplu, un exemplu prea complex pentru mintea ta de evolutionist. Daca aveti dovezi vreau sa le vad. Repede pana nu te transformi in alta fiinta mai complexa ca omul si ma spulberi de pe fata Pamantului.
PS: as putea sa fiu mai putin orb si sa le vad?:s

| iEmonel explică:

Oamenii de stiinta ziceau mai demult ca Pamantul e plat. Nu prea am de gand sa ma iau dupa ei ca cine stie pe unde gresesc. Prefer sa va "ascult" pe voi. laughing

| iEmonel explică:

Pardon, se numeau altfel. Diferenta ca intre **** si rahat.

| iEmonel explică:

Ce constructie?

| Birjaru a răspuns (pentru BlueOctober):

Nu ii descriu dragostea sub forma unei ecuatii, interfata de relationare nu implica neaparat cunoasterea proceselor din spatele ei, uita-te cati sunt care traiesc exclusiv mistic. Ideea a aparut in creier in cadrul prcedurii de procreere, care implica totul, de la gasirea partenerei, la intarirea relatiei, mentinerea ei, procreerea propriu zisa, cu variabilele de rigoare, bazate pe diferente genetice intre membrii speciei. Toate fac parte din ecuatii cu multe operatii foarte complexe, gandeste-te la modul in care proceseaza creierul informatia si mai ales de ce...ce scop au instinctele, cum functioneaza, rationalizarea ce baze si ce limite are etc.

| WhiteWolf7 a răspuns:

Vezi ca esti dobitoc?/Nu am zis niciodata ca Biblia ar spune adevarul, sau adevarul intocmai, poti sa cauti prin raspunsurile mele anteriaore de la astfel de intrebari si ai sa vezi ca exact asta am zis.Nu am spus niciodata ca Biblia ar contine tot adevarul, sau macar adevarul.ideea e aceeasi, nu se stie si poate nu se va stii niciodata cum am aparut, si ce dracu e de capu nostru, si ce ni se va intampla cand vom muri, poate vom ajunge in Rai sau in Iad, poate ne vom descompune la fel ca toti ceilalti si vom ajunge doar niste poze in ramele unora si pe cruce, nimeni nu poate stii, de aceea oamenii prefera sa creada ca Dumnezeu stie in locul lor si le va spune...dar nu ne va spune, daca chiar exista.Ma rog...multe de zis si de discutat iar acest site nu este tocmai site-ul potrivit.

| Soriaco a răspuns:

Ai dat toate argumentele ca esti agnostic. Credincios nu poti sa fii.

| iEmonel explică (pentru Soriaco):

Nu am zis ca as fi credincios. E doar o intrebare.

| alexflor87 a răspuns:

Cine vede aerul? Nimeni. Dar totusi exista. Asa este si cu Dumnezeu

| iEmonel explică (pentru alexflor87):

Umm, nu vreau sa fac o introducere lunga deci dau exemplul direct: lipsa lui Dumnezeu din viata ta nu te ucide [ nu acum zic unii etc ], dar lipsa aerului din tine da.
Da-mi alt exemplu.happy

| Skylar a răspuns (pentru iEmonel):

Pai si ce sa iti explic tie? e ca si cum as vorbi la pereti, tu nu stii pe ce lume te alfii si iti permiti sa vorbesti contra unor lucruri care de abia sunt dezbatute de oameni inteligeti, nu de toti pulifretii de pe TPU

Daca nu ai ce sa imi explici retrage-te in coltul tau. Printre "pulifretii" aia sunt si genii ( de exemplu eu, cea mai inteligenta fiinta de pe Terra ). Daca pe tine nu te ajuta ratiunea inseamna ca faci parte din categoria oamenilor prosti care nu recunosc ca sunt prosti.
Vrei sa pari si tu mare om cult p-aici. oh go on

| Skylar a răspuns (pentru iEmonel):

Nu simt nevoia sa ma justific in fata unui ratat ca tine.

Sau esti prea redus.

| WhiteWolf7 a răspuns:

Exact...ai prins ideea...Harry Potter.
Dar cum poti sa uiti de Mos Craciun? Vrei sa spui ca nu exista...Mi-ai distruuus viataaa!

(ti-am intarit comentariul pentru ca mi s-a parut amuzant, daca e jenant spune-mi sa-l sterg, de fapt lasa, chiar nu-mi pasa).

| WhiteWolf7 a răspuns:

Da, ma, da am, si ce daca?/Daca am nu inseamna ca incerc sa-i convertesc pe atei la crestinism, sau ceva de genu, sau sa vd viata din punct de vedere religios, sau mai stiu eu ce tampeniii de-astea.App, mersi pentru stupid.

| SupradozaDeViseXD a răspuns:

Mah...Cum poate cineva sa vada cum a evoluat. E imposibil.
P.S. In Dumnezeu crezi pentru ca te ajuta numai ca multi nu-si da seama de ajutorul pe care il primesc. Acel noroc pe care il avem noi este de la Dumnezeu. Asa stim ca exsista Dumnezeu.