Eu știu ca e o prostie...dar alți nu știu!
Si intreaba de ce sa nu creada coranul? intelegi?
Întrebarea nu e editata, deschideți mintea și și ochii ca sa poți vedea!
Raspunde la intrebare si lasa basmele!
Coranul=musulmani.Biblia=crestini.Deci nu se prea potriveste crestinismul cu Coranul
Tu ai citit ce ai scris?
Daca acei copii erau obligati sa invete coranul, cum adica asa deveneau crestini.
Pai ce treaba are coranul cu crestinii. Din cate stiu eu noi avem Biblia si nu cOranul.
Tu ai citit ce ai scris?
Daca acei copii erau obligati sa invete coranul, cum adica asa deveneau crestini.
Pai ce treaba are coranul cu crestinismul. Din cate stiu eu noi avem Biblia si nu cOranul.
Da cu ce are legatura coranul? sau care e scopul lui?
Coranul e la musulmani asa cum e biblia la crestini.
Coranul e cartea sfanta a musulmanilor.
Da cu ce are legatura coranul? si care e scopul lui?
Da cu ce are legătură coranul? si care e scopul lui?
Are acelasi scop ca si Biblia.
Inferno a răspuns:
Tu ai citit ce ai scris?
Pai ce treaba are coranul cu crestinii. Din cate stiu eu noi avem Biblia si nu cOranul.
2.Inferno a răspuns (pentru newlifeForJesus):
Are acelasi scop ca si Biblia.
Întrebarea mea esteaca are același scop ca Biblia, care este scopul Bibliei? e tare greu?
Depinde. Unii spun ca Biblia are ca scop indoctrinarea maselor, altii spun ca este cuvantul lui Dumnezeu si ne arata calea cea dreapta, iar altii spun ca Biblia a fost modificata pentru a induce oamenii in eroare.
Depinde ce alegi din variantele astea.
Si mai sunt si alte variante.
Si ca sa iti raspund la intrebare : DA e tare greu sa iti dai seama care e scopul Bibliei.
Deci tu cu intrebarea :Am văzut un filmuleț unde erau rapiti(luati) copii de creștini și obligați sa învețe coranul pe de rost!
Este corect sau asa poți deveni creștin?
Asta e o alta dovada ca coranul este o vrajeala?
Tu cu intrebarea asta ai vrut sa ajungi la intrebarea asta:Întrebarea mea esteaca are același scop ca Biblia, care este scopul Bibliei? e tare greu?
Nu vad legatura intre cele doua.
"Unii spun" Sunt multi prosti pe lumea asta, asta in cazul in care nu ti-ai dat seama...
Este o singura cale ca sa afli care este adevărul:
Incepan cu Iona, ioan botezatorul.Isus,Pavel,Petru...toti au spus:„Pocăiţi-vă", le-a zis Petru, „şi fiecare din voi să fie botezat în Numele lui Isus Hristos, spre iertarea păcatelor voastre; apoi veți primi darul Sfântului Duh.
Noi primim Duhul Sfânt promis, prin asta știm ca e adevărată Biblia!
Bine,bine Biblia e adevarata. Am inteles ce vrei sa spui.
Întrebarea ta e ilogică și retardată pe atât de multe niveluri...
"NewlifeForJesus"? Mi-e scârbă...
Scârbă sa-ti fie de păcat Nu de Isus sau de mine!
Mi-e scârbă de orice formă de fanatism și de manifestarea ostentativă a credinței, se pune?
De păcat și prostie nu ti-e scraba?
Bigfoot? mergi la ei spune ca coranul e o prostie.vom vorbi, in alta lume, despre toleranta in crestinism si islamism.nu-mi bat joc de credinta altora din respect pentru ce au oamenii mai sfant, infiderent cum se numeste, dar nu e bine ce faci.cel putin in privinta coranului.ca bibliaaa,santem intre noi aci,credinciosi, atei, satanisti.dar cei cu coranul sunt oleaca maaaiiii...eu zic sa nuuuuu...cine stie? Doamne fereste, sa aud ca cineva sa autosinucis infasurandu-se cu o bomba si sarind pe geam la newlife, sau bigfoot.