| DenisaAriana a întrebat:

Am visat asta:
Am visat ca eram intr-o camera și m-am uitat la ceas la ora 23 și ca așteptăm sa vina mama de la lucru și undeva in alta camera in hol sau ceva trecea cineva și după au intrat in camera mea și erau doi demoni ce îmi arătau o pentagrama și ma stropeau cu agheasmă și râdeau de mine.
Este fix la un an după ce am făcut un avort dacă ajuta cu ceva la descifrare …

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Vise

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Frecție la picior de lemn cu apă sfințită. De aceea râdeau demonii de tine.

| DenisaAriana explică (pentru sadrian46):

Ce înseamnă asta?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Visele sunt videoclipuri create de creierul tău. Semnificația este aceea pe care o dai tu. Astfel în mintea ta, demonii, pentagrama și aăa sfințită au valoare. Ce valoare are apa sfințită în mintea ta, este valoarea acordată de tine. Astfel crezi că preoții care au sfințit apa, au puteri suoranatuurale, provenite dintr-o sursă supranaturalpă și dacă au rostit rugăciuni ( formule magice), acea putere a trecut asupra apei
Etc.

| Theo94 a răspuns:

In majoritatea viselor sunt prezente evenimente absurde, ireale, etc. care sfideaza realitatea si logica. A fost doar un vis.

| pacatosulBogdan a răspuns:

In primul rand, avortul intentionat este ucidere si trebuie spovedit la preotul ortodox. Uciderea este oprita in Biblie; porunca a 6-a din Decalog spune: Sa nu ucizi! - Iesirea 20, 13; Matei 19, 18
In al doilea rand, in vise -naluciri ale mintii- sa nu crezi niciodata! Credinta in vise si vedenii este pacat care trebuie marturisit la preotul ortodox. Ce iarta preotul, iarta si Dumnezeu! - Ioan 20, 23