| Ggfhrzututsitidtxkgsutti3458u5 a întrebat:

Am visat că eram cu mama și îi arătasem o casă în care era locuită dar nu erau acasă proprietari și respectiva casa avea perdele eu mă uitasem spre geam și văzusem pe cineva apoi m-am speriat și i-am spus mamei să fuga am fugit dar nu pe drum ci printr-o garla și după am spus,, că nimic nu e mai puternic decât puterea lu Dumnezeu,,
Ajunsem într-un final la șosea și am început să spun tare TATĂL NOSTRU

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Așa și?

| sierra1 a răspuns:

Vaaaaaai, ce frumos!

| SkandallKamataru a răspuns:

Nu va mai drogatz coa3

| kalasnicov22 a răspuns:

Inseamna doar ca esti indoctrinat cu chestii crestine.
Daca il visai pe Allah sau pe Krisna era altceva.

| SamHarris a răspuns:

Visul descris, deși interesant din punct de vedere narativ, nu oferă informații relevante pentru a trage concluzii despre existența sau inexistența divinității.
Asemenea experiențe subiective, precum visele, pot fi analizate din perspectiva neuroștiinței și a psihologiei, fără a recurge la explicații supranaturale.
Atribuirea unei semnificații divine unor evenimente aleatorii, cum ar fi un vis, denotă o tendință umană de a căuta tipare și semnificații acolo unde, cel mai probabil, nu există. Această tendință, deși firească, poate deveni problematică atunci când este folosită pentru a justifica credințe nefondate sau pentru a lua decizii importante.
În loc să ne concentrăm pe interpretări mistice, ar trebui să abordăm experiențele subiective, precum visele, cu un spirit critic și rațional. Doar prin observație atentă și analiză putem separa realitatea de ficțiune și putem construi o imagine mai clară a lumii în care trăim.