Daca vrei varianta mea uite-o: nu te mai ruga lui dzeu, chiar daca exista nu e atotputernic si nu e nici asa bun precum se spune.
Vatianta de crestin oficiala:
-fiule poate ca inainte de vis ti-ai cerut iertare pentru un pacat si nu ai crezut din toata inima ca ai fost iertat.
-fiule poate ca ai hulit impotriva duhului sfant si atunci nu vei mai capata iertare niciodata.
-fiule Satana te insala ca nu ai fost iertat.
Ps.cam usor sa zici iarta-ma doamne pentru toate pacatele mele, poate trebuie sa-ti ceri pentru fiecare in parte, tata asa spunea...
Dumnezeu este iertare si iubire.
A trimis pe singurul lui Fiu, ca oricine crede in el sa nu moara, ci sa traiasa vesnic.
Raul iti baga gandurile alea in cap. Dumnezeu iarta orice pacat prin Iisus Hristos si prin rugaciune, hula impotriva duhului sfant nu este iertata.
Iti dai seama ca dupa mintea crestinilor Dumnezeu iarta pacatele la miliarde de oameni?
Si dupa aceea trebuie sa-i suporte in Rai pentru eternitate?
Si asta doar pentru ca si-au spus rugaciunile la timp si nu si-au folosit creierul crezand orbeste minciunile bisericii.
Indoctrinare crestina, n-are ce sa insemne altceva. N-am auzit de hindusi sau budisti care sa viseze pseudo-divinitati crestine deci este clar ca vine de la indoctrinarea subcobstienta de la nastere. Din cauza subconstientului sunt crestinii atat de indoctrinati si nu se pot trezi la realitate.
Un vis banal, copile. Nu-l băga în seamă şi trăieşte-ţi viaţa cât mai aproape de Dumnezeu.
Vei căpăta iertare, dacă tu crezi cu adevărat asta, chiar şi atunci când nu mai poţi să crezi, adică dacă vei nădăjdui în deznădejde.
Doar păcatele împotriva Duhului Sfânt nu sunt iertate, iar păcat împotriva Duhului Sfânt e atunci când ai o grămadă de dovezi evidente că Dumnezeu există, iar tu te încăpăţânezi să crezi că El nu există.
Atâta vreme cât te vei încăpăţâna să crezi că Dumnezeu există, orice ţi-ar spune oamenii din jur şi orice ţi-ar dicta instinctul şi sufletul tău, vei fi fericită şi în viaţa asta trecătoare şi în viaţa veşnică.
Visul iti arata ca ai tu ceva pe suflet, te simti vinovata pentru ceva, ceva ce n-ai adus in fata lui Dumnezeu.
Roaga-te si in realitate si poate ti se vor deschide ochii si vei vedea despre ce e vorba.
D-zeu nu e nici bun, nici rau - e drept. Daca ti-ai cerut scuze doar cu gura ci nu cu sufletul atunci normal ca nu te iarta, "ca D-zeu nu se uita la ce se uita omul" dar sunt vise si de la Satana nu numai intamplatore si de la D-zeu - cred ca Satan a vrut sa te descurajeze. - nu te lasa pacalit dar nici nu astepta pana in ultima clipa.