| RobertAlex a întrebat:

Am visat ca sunt posedat. Eram în casa unui preot eu, el și alte doua persoane. Tocmai ne spusese ca făcea exorcizare în casa lui și chiar atunci începuse el și unul dintre ceilalți sa lovească cu ciocanul în ceva ce părea ca o dalta, dalta în perete fiind înfiptă și spuneau niște cuvinte iar din primele cuvinte rostite am început sa vad negru, m-am aplecat spre spate dar m-am ridicat de la podea și începeam sa devin inconștient iar atunci m-am trezit dar menționez ca trezirea a fost foarte grea, parca ceva ma voia înapoi în vis...

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Poate nu ti-ar strica sa mai treci pe la biserica, sa te spovedesti preotului... sa te "exorcizeze" de pacate si ganduri necurate laughing

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Coșmar - videoclip creat de mintea ta.

| Seba2013 a răspuns:

Daca esti bun si ai o inima curata nu ti se mai adera. Important este sa nu ii cauti(atragi, soliciti). Esti liber sa alegi. Platón vorbeste de ochiul sufletului. Sfantul Agustín de ochii inimii. Este un al 6-lea simt. Dumnezeu spune sa ii dai inima. David cand a pacatuit iar spune ca inima lui este nelinistita.

Sfanta Treime spune ca sunt 3 persoane dar o singura natura. Dumnezeu este Spirit. Aceste 3 persoane au o singura natura spirituala. Dumnezeu vrea sa ne asemanam lui ca natura, spirit, esenta, substanta (Dumnezeu este Duh). Una este persoana Lui si alta natura Lui. El cauta in noi natura spirituala pentru ca aia ne aseamana cu esenta Lui. Atentiei, persoana si natura nu sunt acelasi lucru. Ca sa intelegi Sfanta Treime este important sa distingi lucrul acesta. Esenta, substanta sau natura nu sunt acelasi lucru cu persoana. El vrea o asemanare ca natura nu ca persoana. Daca nu accepti natura Lui Spirituala ca identitate nu te poti comunica cu El. Dor prin mijlocul acesta poti lua contact cu El. Trebuie sa avem grija sa nu il antropomorfam pe Dumnezeu. Atomismul si Democrit vorbesc de o natura spirituala. Daca Iisus nu era Una cu Tatal ramanea doar un om bun(Una cu lumea). Insa El este una, nu in persoana ci in substanta. Sau daca Duhul Sfant nu este Una cu Tatal ramanea doar ceva calitativ, elastic. Tatal este cel care da o identitate sólida.

Si eu am avut un vis cand eram mai mic. Eram pe un camp si dintr-o data a venit o pasaré si s-a lipit de mine. Ma zbateam sa ma dezlipesc insa nu am putut. S-a impletit in mine. Am inceput sa imi pierd vointa si sa ma asimilez ei(antropomorfez). Acest tip alipire se petrece in suflet sau inima. In partea cea mai profunda din om si incepe sa il controleze. De accea se spune ca finalul dragostei este o alipire. Aceasta se produce in partea cea mai spirituala din noi.

Este interesant acest tip de comunicaré spirituala. Se vorbeste de creierul reptilian. Acolo se produc atitudinile, tendintele si obiceiurile. De aceea exista persoane care pot avea o inima buna fara prea multa cunoastere. Dumnezeu spune ca ne va da alta inima nu creier.

| MEugen a răspuns (pentru Seba2013):

Imposibil de digerat ce spui.
Creier reptilian, alta inima de la Dumnezeu...
"Atomismul si Democrit vorbesc de o natura spirituala" Ce treaba are atomismul cu natura spirituala si cu Dumnezeu?
ce treaba are visul tau cu visul lui?
Fratilor, treziti-va, cat nu e prea tarziu!

| DjSannan a răspuns:

Visul tău poate fi interpretat ca fiind un simbol al controlului mental și al luptei tale interioare de a te elibera de acest control. Este posibil ca lupta ta internă să fie oglindită în această viziune, în care preotul și ceilalți sunt simboluri ale forțelor care încearcă să te posede și care vor să îți ia controlul. În acest vis, poate că încerci să te eliberezi de această influență, încercând să te trezești, însă această luptă împotriva controlului mental poate fi încă stresantă și dificilă. Acesta poate fi un semnal ca să te relaxezi și să îți păstrezi independența