| DragosDrDra a întrebat:

Am visat de 3 ori la rand următorul vis: Eram in aceeași cameră in acelasi pat in care am adormit in colțul camerei vedeam un `cerc`
albastru cu lini curbe albe si stele..mergeam sub ea si cineva cu o mană de o puritate albă atat de strălucitoare imi intindea mana ..eu il prindeam de mană si mă trăgea sus... acolo totul era alb inafară de cer care era albstru, flori viu colorate si femei imbrăcate in alb (am mai avut vise ciudate dar asta mi sa parut mai special) vreau să știu dacă e special ceva la acest vis big grin?

Răspuns Câştigător
| diuluss a răspuns:

Da, cred ca are o insemnatate. mai ales ca l-ai visat de 3 ori. Chiar si stiintific vorbind, un vis care se repeta spune despre subconstientul tau- ca vrea sa-ti transmita ceva. Ideea e ca trebuie sa descoperi singur/a insmnatatea visului. Cred ca oricine este capabil de asta, mai ales persona in cauza, care se cunoaste pe ea insasi.

Ce cred ea ca inseamna?
Ce ai descris ta seamana cu un portal. Spui ca cineva din alta lume a vrut sa te traga si sa-ti arata ceva...Bun!
Faptul ca implica simbolistica albului(curatie/lumina/adevar), a cercului(Cercul-simbol al perfectiunii), a albastrului(pace), ma face sa cred ca este o chemare a Binelui. Binele te cheama sa-ti descopere pacea, si puritatea. Acest "Bine" e Dumnezeu sau na, in cine/ce crezi tu...

3 răspunsuri:
| sublime89 a răspuns:

Nu, nimic special. Asta in cazul in care te intrebi daca inseamna ceva.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

E foarte diferit, sper sa nu ai si auzenii dupa vedenii

| danay72 a răspuns:

Conform Bibliei, azi Dumnezeu nu ne mai vorbeste prin vise.