Ai spus ca cineva sa te ajute. Eu nu stiu daca ce spun iti va fi de folos dar stiu ca ceea ce mentii in ganduri aceea visezi. Daca in mintea ta predomina gandurile rele, de frica, de violenta, de esec, etc vei avea vise urate sau chiar cosmaruri, daca dimpotriva mentii in minte ganduri bune, de lucruri frumoase, de dragoste, de sanatate, etc vei visa frumos si iti va fi necaz cand te trezesti ca nu a durat visul mai mult timp
Nimic din ce am spus nu este demonstrat stiintific, sunt doar observatii de ale mele. Exista totusi o carte din cultura orientala in care se sustine ca daca te gandesti la lucruri pozitive din alea visezi, si ca poti ca in timpul visului sa realizezi ca visezi, si poti sa visezi ce vrei tu. Se stie faptul ca in vis poti face orice vrei, sau sa visezi ce pieisaje vrei, dar asta numai daca vrei, numai ca de regula nu te gandesti ca vrei si poti sa faci sa visezi ceva anume. A dobandi deprinderea de a visa ce vrei necesita un exercitiu care dureaza mai mult timp
Poate încă nu te-ai împăcat cu ideea că a murit și de asta o visezi.
Nu ar trebui să îi dai prea multă importanță acestui vis.
Si daca e un mesaj de la acea ruda sau un simplu vos, oricum, ar fi de datoria ta, foi du.ti ruda, sa o ajuti cu un parastas. Macar atat. Este foarte importamt pentru cei deja plecati dintre noi.
Da,cu siguranță pentru ca i-a fost făcută autopsia.
Nu are sens, Dumnezeu a spus ca un suflet cand moare, sufletul acela doarme pana la ziua judecatii, deci oriunde ar merge ruda ta, acum doarme, clar visul nu are sens. Dumnezeu te iubeste si vrea sa it i schimbe viata in bine, te vrea cu El in cer, te iubeste nespus de mult si este tatal tau ceresc, asa cum un tata isi iubeste si indruma copiii.
https://www.youtube.com/watch?v=2kqPxi23s9E
Maica, e jale, farmece si vrajitorii. Zece "Ave Maria" si cinsprezece "Tatal nostru" si scuipa in san, ocoleste masa de trei ori si sari intr-un picior!
mariaioana123 întreabă: