| Pitsirika a întrebat:

Am visat pe bunica mea care este moartă. Dar în vis nu mi-a apărut în fața știam că este pe acolo pe undeva și era tot moartă și făceam pregătiri de înmormântare. Nu este prima dată când visez persoanele care au decedat și în vis imi apar că sunt decedate și eu particip la pregătirile de înmormântare

4 răspunsuri:
| BogdantheDreamer a răspuns:

Părintele Cleopa: Cine ți-a spus să crezi în vise? Nu auzi ce spune Sfânta Scriptură? Ia caută în Cartea Înțelepciunii lui Isus fiul lui Sirah, la capitolul 34: „Precum este cel ce aleargă după vânt și vrea să prindă umbra sa, așa este omul care crede în vise. Că pe mulți visele i-au înșelat și au căzut cei care au nădăjduit în vise".

Dumnezeu mult îl iubește pe cel care nu crede în vise. Nu te tulbura cu ele.

| Mircea08 a răspuns:

Care era intrebarea?

| pacatosulBogdan a răspuns:

Bineinteles ca parintii duhovnici aveau si au mare dreptate, bazandu-se pe Sfanta Scriptura, adica sa nu credem in visuri!
Cine asculta de preotul duhovnic, asculta de Dumnezeu, si nu exista viata duhovniceasca fara preotul duhovnic si fara ascultare, insa as vrea sa imi spun opinia ca visam pe morti ca sa stim ca nu se termina totul cu moartea fizica, sa avem credinta ca sufletul sau duhul celui decedat isi continua existenta, asa cum si al nostru va avea un fel de existenta, randuit de Dumnezeu, pana la Parusie si la invierea de obste si reunirea sufletelor cu trupurile lor transfigurate. Invierea lui Hristos este parga invierii oamenilor!

| pacatosulBogdan a răspuns:

Sfantul Ioan Maximovici a aparut intr-un vis unei enoriase. In timp ce aceasta astepta la rand sa se impartaseasca, Sfantul i-a zis: "Spune-le celorlalti ca desi am murit, sunt viu!"