Urzi23 A raspuns cu intelepciune :
Vezi sa nu faca cei mici confuzia cu Shiva,care este perioada de doliu la evrei.
Dupa inmormantare urmeaza o perioada de doliu. Prima perioada se numeste Shiva si tine sapte zile. In aceasta perioada cei indoliati nu lucreaza, plang pe cel decedat si stau acasa pentru a primi persoanele care-i consoleaza. La plecarea vizitatorilor se rostesc cuvintele: "Atotprezentul sa te mangaie, impreuna cu toti aceia care jelesc pentru Sion si Ierusalem". E o perioada in care cei ce poarta doliu, stau pe scaune joase, etc
Cind pui rugaciunile pentru shiva, sa le explici la cei mici, ca musai trebuie sa faca baie in gange si ei vor da fuga sa se scalde in Dimbovita la iesire din Bucuresti, dar sa ii avertizezi ca apa este ff poluata si nu ii mai vindeca dermatologii.
Sti ce nu am inteles niciodata, de ce ne pedepseste Satana daca noi ii facem pe plac? Doar daca nu ii angajatu lu Dumnezo', altfel nu inteleg ironia.
Na bine,man, da' daca te aude si ti-o implineste? Na, zeul distrugerii fiind. Ce ne facem noi fara tine pe site?:-D
Pai si rugaciunile pentru Shiva o sa aiba exact acelasi efect ca cele crestine. Fix zero...
Dacă mă laşi să "dialoghez" cu Marele Unicorn Roz şi Invizibil, mentorul meu.
Sayonara!
Unde sa le postezi?
pe acest site sau alt undeva?
Si cred ca ai voie, fiecare e liber sa-si aleaga credinta, la cine sa se roage. poate pe internet sunt multe persoane romane care se roaga la Shiva sau alti zei.Deci cred ca ai voie.
Lui shiva nu ii plac rugaciunile.
lui isis in schimb, ii plac
pentru isis: o, curva a lu osiris,
nu ma lasa sa pacatuiesc
si sa ajung sa iti invat toata cartea mortilor pentru ca sa ajung pe o campie fara marihoana
nu ma lasa sa cad in pacat si sa imi putrezeasca matele intr-un borcan.
tutankamon fie cu tine! egutama!
N-am priceput nimic!
Poti sa incetezi cu prostiile? Daca nu stiai, bruiezi categoria cu intrebarile tale!
DeProfundis99 întreabă: