| AvalohAlyn a întrebat:

Am vorbit cu un astrolog și mi-a zis lucruri exacte despre viața mea..adică a ghicit anii unor evenimente negative din viața mea și multe lucruri despre mine, era din Franța deci nu o cunosc și nu are de unde să știe nimic, am făcut ședința gratuita că am văzut o reclama dar nu vrea sa mai continui cu bani.De unde credeți că a știut și cum se poate explica asta? Înseamnă că într-adevăr există Dumnezeu și paranormal.

Răspuns Câştigător
| marinaru777 a răspuns:

Data de nastere si numele fiecaruia reprezinta ceva nu sunt intamplatoare. Oricum totul este energie si exista preoti sau mireni care au har sau clarviziune cum se spune mai nou. Prorocii ce erau daca nu oameni cu har?

12 răspunsuri:
| Anonimgirltpu a răspuns:

Eu cred ca ea s-a documentat cumva despre tine inainte. Nu poate afla nimeni trecutul sau viitorul cuiva asa din senin.

| AvalohAlyn explică (pentru Anonimgirltpu):

De unde să se documenteze daca e din Franța și nu mă cunoștea? E cam
imposibill acest lucru.Eu am cerut consultație după ce am văzut o reclama pe net cu fa-ti aatrograma cu interpretare, gratuit.

| anonim_4396 a răspuns (pentru AvalohAlyn):

În timp ce ne duceam la locul de rugăciune, ne-am întâlnit cu o sclavă posedată de un spirit care îi conferea capacitatea să ghicească. Datorită performanțelor în acest domeniu, era folosită de stăpânii ei ca o importantă sursă de câștig financiar. Sclava venea după Pavel și după noi, strigând: „Acești oameni sunt sclavii Dumnezeului Foarte Înalt. Ei vă predică despre cum puteți fi salvați!" A vorbit astfel mai multe zile. Atunci Pavel, foarte deranjat, s-a întors și a zis spiritului (care o poseda) : „În numele lui Isus Cristos îți ordon să ieși din ea!" Și spiritul a ieșit chiar atunci.
Faptele apostolilor 16:16‭-‬18 BVA

| lpavel a răspuns:

Dumnezeu si paranormal exista, asta e sigur! DAR astrologii si tot felul de prezicatori sunt niste sarlatani care incearca sa se imbogateasca pe naivitatea unora ca tine! Niciodata sa nu crezi in ei! Daca au ghicit cate ceva e doar pura coincidenta nu ca ar avea ei ceva puteri! Toti suntem la fel, nici un om nu are puteri paranormale, asta sa-ti intre bine in cap si vei ramane cu banii in buzunar!

Răspuns utilizator avertizat
| lpavel a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Dupa parerea ta... fiecare padure are uscaturile ei!

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Exista si Satan cu paranormalul lui.

| Yuoia a răspuns:

Inseamna ca e cineva care s-a documentat bine despre tine inainte de a-ti raspunde.
Ca si faimosul preot Pomohaci. Facea programari dar intre timp oamenii lui se interesau despre cei cu care avea sa vorbeasca. Si "le nimerea" pe toate.

| Februar30 a răspuns:

Pai astrologii fac astrograme, mai mult sau mai putin exacte. In felul asta pot sa "ghiceasca" lucruri din trecutul persoanelor.
Nu inseamna ca are puteri paranormale neaparat. Doar a facut niste calcule matematice. Daca te uiti pe Youtube, gasesti multi din astia.
E de exemplu un copil astrolog care a "prezis" pandemia si noile mutatii din Uk si Africa. De fapt, nu a prezis nimic, doar s-a uitat la astre si a facut niste calcule.
Nu-i nimic de entuziasmat.

| Adrianksy a răspuns:

Salut AvalohAlin

Sa te increzi doar in Dumnezeu, in nimeni altcineva, nici nu ne putem imagina puterea cu care ne insala satana, nimic in lume nu se intampla si nu se misca fara ca Dumnezeu sa stie, El este peste tot si intru toate, singurul care stie cate fire de par avem in cap fiecare dintre noi.