anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Animalele "homosexuale" sunt facute de dumnezeu, ele ce vina au ca sunt asa, o sa ajunga tot in iad sau pentru ele nu s-a facut un taram de foc?

37 răspunsuri:
| danut a răspuns:

Nu exista animale homosexuale, numai o fiinta rationala poate fi.

| RealRap a răspuns (pentru danut):

Ei bine eu am vazut animale homosexuale. Stiu si animale care au facut incest, deci, raspunsul dumneavoastra?

| drutzix a răspuns (pentru RealRap):

Nu ai cum sa te intelegi cu el e fanatic sectant laughing

| danut a răspuns (pentru drutzix):

Ai uitat sa spui cum esti tu. :rolling on the floor

| danut a răspuns (pentru RealRap):

Daca de ex. un caine nu are o catea in zona si gaseste o vulpe in calduri, sare pe aceasta, este vorba doar de un instinct, un reflex NECONDITIONAT, acesta nu este acelasi lucru cu mintea perversa a unui ins care isi imagineaza o relatie homosexuala. Daca acel caine gaseste doar o gaura valabila pentru impulsurile lui va trece la actiune, cum vei spune atunci, cainele a intretinut relatii homosexuale cu o gaura, ex. din plastic. homosexualitatea implica obligatoriu gandirea, perversa a omului degradat moral.

| drutzix a răspuns (pentru danut):

Eu sunt un ateu care o sa ajunga in cel mai intunecat loc din iad laughing.
Deci zau ca singurele persoane interesate de homosexuali si sexul lor sunt homosexualii si fanaticii religiosi, de ce oare? Sigur nu vrei si tu sa participi dar esti frustrat ca nu iti permite zeul tau?
Te afecteaza pe tine ca doua fete sau doi baieti au decis sa traiasca impreuna? Daca da, cu ce? Daca nu de ce iti pasa?
Si nu o baga pe aia ca zeul tau aduce nenorociri omenirii din cauza lor pentru ca in dialogul lui cu Lot a decis sa salveze Sodoma si Gomora daca ar fi gasit 1 singur om 'sanatos' acolo.

| CοnstruimCatedrala a răspuns (pentru danut):

Bine zis frate danut. L-ai pus la punct pe blasfemiatorul asta netrebnic. Putreziar ciolanele in flacarile iadului.
NU exista animale gay. Toate sunt minciuni diavolesti ca sa ne fure credinta.
Satan face iluzi ca noi sa il credem.
PIEI satana!
DOAMNE ajuta!

| RealRap a răspuns (pentru CοnstruimCatedrala):

Tu esti pe bune sau esti troll? rolling on the floor)))))))))))))))))))))))

| anonim_4396 explică (pentru RealRap):

E troll.

| Inferno a răspuns (pentru danut):

1.)"Nu exista animale homosexuale"
Fals.
https://ro.wikipedia.org/......exualitate

2.)" nu este acelasi lucru cu mintea perversa a unui ins care isi imagineaza o relatie homosexuala. "

Fals.

Instinctul sexual exista si in cazul omului fiind singurul motiv ce determina existenta relatiilor sexuale.
Asa ca motivul pentru care oamenii fac sex este identic cu cel pentru care un caine face sex.

"Daca acel caine gaseste doar o gaura valabila pentru impulsurile lui va trece la actiune, cum vei spune atunci, cainele a intretinut relatii homosexuale cu o gaura"
Asta se numeste mastrubare.

3.) "homosexualitatea implica obligatoriu gandirea, perversa a omului degradat moral."
Fals. Vezi definitia stiintifica a termenului.

iNTREBARE: De ce considera Dumnezeu tolerabil comportamentul homosexual in rândul animalelor, dovada ca le-a creat de asa natura incat el sa se manifeste?

| danut a răspuns (pentru CοnstruimCatedrala):

Treci la spovedanie ca ai luat-o pe aratura. :rolling on the floor

1) Eu nu cred in existenta iadului, ci doar in rasplata faptelor mele si in mila lui Dumnezeu.
2) Pe mine nu ma afecteaza dar sigur afecteaza societatea umana. daca ar sta in mizeria lor acolo, poate nimeni nu i-ar baga in seama dar ei vor sa fie considerati, oameni. O gluma sinistra.
3) Eu nu am un zeu, zeu ai tu, eu am un DUMNEZEU, ceva mai complex pentru mintea unui ateu ca tine. de altfel nu ai cum intelege aceasta chestie deoarece ESTI ateu asa cum declari.

| danut a răspuns (pentru Inferno):

Alo, comportamentul Homosexual la animale este PERCEPUT de oameni cu logica, drept comportament homosexual. Si inca ceva, un lucru pe care nu l-am adus in discutie dar este fundamental. Datorita PACATULUI si animalele au imprumutat natura pacatoasa a omului. Dumnezeu este tolerabil DEOARECE VINA este a OMULUI, animalele suporta doar consecintele.

| Inferno a răspuns (pentru danut):

Ghici ce, conceptul de homosexualitate este creat tot de oameni.

1. Stiu deja ca esti sectant.
2. Cu ce afecteaza societatea? Spune-mi tu cum afecteaza societate in rau acesti oameni.
Stiu, e o gluma sinistra sa consideri niste oameni, oameni. Ce nebunie.
3. Zeul tau este zeul lui Avraam, numit YHWH si este doar unul din zeii existenti in panteonul Iudaic care s-a transformat dintr-o multitudine de zei intr-unul singur. Asta explica si comportamentul lui bipolar.
Habar n-aveai ca evreii erau initial politeisti si apoi au devenit monolatri iar mai tarziu monoteisti, asa-i? Sunt dovezi cu aceste schimbari peste tot in cultura lor.
Poti sa tipi, sa plangi si sa jignesti cat vrei asta nu schimba faptul ca zeul crestin este prin definitie un zeu.
Stiu ca evolutia unei religii este ceva prea complex pentru mintea unui credincios caruia nu ii pasa de realitate dar incearca macar sa gandesti putin. Cine stie, poate iti va face bine.

Cat stres pe tine si cu sectantii astia care nu stiu cum e cu natia evreiasca, politeisti apoi monoteisti. Apropos cand au fost evreii politeisti daca nu te superi? Nimeni nu se supara daca atat te duce calculatorul, atata dai intru gandirea domniei tale. P.S. Noi astia, sectantii nu prea gandim, va lasam pe voi sa dovediti ce puteti.

| danut a răspuns (pentru Inferno):

Sti, pana la urma e un subiect pentru rubrica animale asa ca prea mult miros de putrefactie in problema sodomistilor.

Pai vad ca un om nu poate avea un dialog normal cu tine si asta nu e motiv sa te lauzi.
Raspunde-mi cum afecteaza doua femei care se casatoresc sau doi barbati societatea? Si ce anume ii face ne-oameni si apoi iti raspund si eu.

| CοnstruimCatedrala a răspuns (pentru danut):

Ce vrei sa zici?
sad

Tineretul inainte, dialodul presupune o expunere de argumente din partea celor ce iau parte le discutie, nu acceptarea tuturor opinilor debitate de cineva ce se crede buricul pamantului. Dialog normal este sa raspunzi normal nu sa pui o alta intrebare pentru ati armoniza raspunsul. Dar pentru ca asta astepti am sa-ti spun, NORMAL este sa folosesti gaurile special facute pentru un act sexual, nu pe altele. Normal este ca societatea sa evolueze normal nu uni sa PARAZITEZE sistemul si mai rau sa-l infecteze cu gunoaiele din mintea lor aflata in putrefactie.
Da, cele doua lesbiene ma deranjaza atunci cand se expun public facand dificila viata celor normali in relatia cu copii lor incercand sa explice PUROIUL din mintea unei asemenea perechi care isi mai face si reclama in loc sa se bage in gaura de sobolan si nici acolo ca-i face si pe aia (sobolanii) sodomisti.

| danut a răspuns (pentru CοnstruimCatedrala):

A fost o gluma.

Exact. Din acest motiv am asteptat sa raspunzi la intrebarea pe care eu am pus-o primul.
"NORMAL este sa folosesti gaurile special facute pentru un act sexual."
Vrei sa spui ca sexul oral sau an.al intre barbat si femeie sunt anormale? Majoritatea populatiei il practica deci nu ai cum sa zici ca e anormal.
Problema e ca tu nu intelegi ca aici nu este vorba de alegere. Tu nu ai spus intr-o zi anume "De azi o sa fiu heterosexual" (inca sunt in dubiu din moment ce esti asa de obsedat de gauri si cum trebuie folosite) la fel nici ei nu au ales sa le placa persoanele de acelasi sex.
Sa spui ca homosexualii nu sunt oameni e la fel cum ai spune ca negrii nu sunt oameni deoarece s-au nascut asa, dar deh e greu.
Treaba cu drepturile e simpla. Vrei ca barbatii sa nu se casatoreasca intre ei? Atunci nu te casatorii cu un barbat dar nu ii impune tu lui Ion sa traiasca cum ii comanzi tu.

"Normal" este ca sa folosesti DOAR organele facute special pentru acte sexuale sau tu folosesti tot ce gasesti la indemana? Te poti "reproduce" cu urechile sau nasul ca sa nu aduc in discutie ale "anexe". Negri sunt negri pentru ca asa se nasc, de unde sti tu care sunt homosexuali la 2 luni de la nastere? Poti sa te cuplezi cu cine vrei dar tine-ti puroiul la tine acasa, nu-l intinde pe strada.

Sexul oral si ana.l nu este normal dupa definitia ta dar totusi este practicat de majoritatea populatiei deci este normal daca ne luam dupa definitia normalului

"Negri sunt negri pentru ca asa se nasc, de unde sti tu care sunt homosexuali la 2 luni de la nastere?"
Pai simplu. Cand te-ai hotarat tu ca esti heterosexual? A fost o zi in care ai zis de acum inainte o sa-mi placa fetele? Sau asa te-ai nascut?
Eu de exemplu nu as putea sa am o relatie cu un barbat pentru ca nu sunt atras in mod sexual de acelasi sex iar acest sentiment il au si femeile homosexuale.
Cum eu nu am ales sa fiu hetero nici indivizii homo nu au ales sa fie asa.

Cat despre puroi care trebuie tinut acasa cred ca religia intra mai bine aici. Macar homosexualii nu fac nimic rau.

"Macar homosexualii nu fac nimic rau."
Haida de, ies pe "interval", asta fac si este destul de rau sau perversiunea nu este ceva rau?

Depinde ce intelegi tu prin perversiune. Atat timp cat nu ranesti pe nimeni esti ok.
Desi nu inteleg ce ai vrut sa zici prin " ies pe "interval".
Eu am vazut religiosi care impusca oameni la clinicile de avort, care mutileaza copii sau care se omoara intre ei din diverse motive.
Daca e sa vorbim de infectii mintea unui religios e plina ochi cu puroi.

Ies pe interval inseamna ca se expun public. Daca tu "ai vazut" religiosi care impusca oamenii in clinicile de avort inseamna ca ai o vedere agera. Bineinteles ca viziunea ta este profilata pe caracteristicile tale fizico-spirituale iar perversiunea este schimbarea formei naturale de existenta in una nenaturala, fara procreatie normala si naturala intre respectivi indivizi. Exista o vorba romaneasca, ce naste din pisica, soareci mananca, asta e versiunea normala, perversiunea ar apare atunci cand ar spune: ce naste din pisica cu sodomistii se cupleaza.

| TrăieşteClipa a răspuns:

Natura isi repara singura greselile.
Animalele nu pot infia copii si li se stinge neamul rapid.

| IvanMihai a răspuns:

Nu as face tot ce este "natural". De exemplu călugăriţele isi ucid masculul dupa imperechere!
Nu suntem doar niste animale!

De asemenea sunt partial de acord cu drutzix: nu vad cu ce ne-ar deranja ce fac doi insi sub un acoperis. Pana la urma nu fac rau la nimeni. Si nu ne afecteaza cu nimic!

| CοnstruimCatedrala a răspuns (pentru IvanMihai):

MInti.
Nicio calugarita nu ar face asa ceva. Ele nici nu se casatoresc desteptule.
Mincinosilor.

| CοnstruimCatedrala a răspuns (pentru IvanMihai):

Minciuni.

| Deaad a răspuns (pentru CοnstruimCatedrala):

Omul ti-a spus ca sunt niste specii de animale.Cum sa fie minciuni?

| CοnstruimCatedrala a răspuns (pentru Deaad):

Daca exista atunci satan le-a facut pe alea. Dumnezeu e NEVINOVATTTT. El nu ar crea niciodata asa ceva.

| godge a răspuns:

1 nu exista iad
2 chiar daca ar exista niciun zeu (poate doar unul malefic) nu ar arunca in iad pe cineva doar pentru ca are alta preferinta

| CοnstruimCatedrala a răspuns:

Animalele homosexuale sunt sclavele satanei si vor arde in iad pentru pacatele lor.

| 4cidr41n a răspuns:

Cine zice ca animalele sunt "create" de dumnezeu?

Sau de ce trebuie sa fie "create"

Si de ce dumnezeu si nu de unul din multi zei la care se inchina indienii. Sau de ce nu Zeus?

Animalele nu sunt create de un creator. Iei un spermatozoid, un ovul si creezi conditia perfecta pentru ca celulele sa se multiplice.

Animale homosexuale nu ajung in Iad, mor in schimb si inceteaza sa existe.

Daca stiai deja asta si cautai un raspuns rational pe aria de Religie pregateste-te sa fi surprins.

Întrebări similare