Exact. Din acest motiv am asteptat sa raspunzi la intrebarea pe care eu am pus-o primul.
"NORMAL este sa folosesti gaurile special facute pentru un act sexual."
Vrei sa spui ca sexul oral sau an.al intre barbat si femeie sunt anormale? Majoritatea populatiei il practica deci nu ai cum sa zici ca e anormal.
Problema e ca tu nu intelegi ca aici nu este vorba de alegere. Tu nu ai spus intr-o zi anume "De azi o sa fiu heterosexual" (inca sunt in dubiu din moment ce esti asa de obsedat de gauri si cum trebuie folosite) la fel nici ei nu au ales sa le placa persoanele de acelasi sex.
Sa spui ca homosexualii nu sunt oameni e la fel cum ai spune ca negrii nu sunt oameni deoarece s-au nascut asa, dar deh e greu.
Treaba cu drepturile e simpla. Vrei ca barbatii sa nu se casatoreasca intre ei? Atunci nu te casatorii cu un barbat dar nu ii impune tu lui Ion sa traiasca cum ii comanzi tu.
"Normal" este ca sa folosesti DOAR organele facute special pentru acte sexuale sau tu folosesti tot ce gasesti la indemana? Te poti "reproduce" cu urechile sau nasul ca sa nu aduc in discutie ale "anexe". Negri sunt negri pentru ca asa se nasc, de unde sti tu care sunt homosexuali la 2 luni de la nastere? Poti sa te cuplezi cu cine vrei dar tine-ti puroiul la tine acasa, nu-l intinde pe strada.
Sexul oral si ana.l nu este normal dupa definitia ta dar totusi este practicat de majoritatea populatiei deci este normal daca ne luam dupa definitia normalului
"Negri sunt negri pentru ca asa se nasc, de unde sti tu care sunt homosexuali la 2 luni de la nastere?"
Pai simplu. Cand te-ai hotarat tu ca esti heterosexual? A fost o zi in care ai zis de acum inainte o sa-mi placa fetele? Sau asa te-ai nascut?
Eu de exemplu nu as putea sa am o relatie cu un barbat pentru ca nu sunt atras in mod sexual de acelasi sex iar acest sentiment il au si femeile homosexuale.
Cum eu nu am ales sa fiu hetero nici indivizii homo nu au ales sa fie asa.
Cat despre puroi care trebuie tinut acasa cred ca religia intra mai bine aici. Macar homosexualii nu fac nimic rau.
Depinde ce intelegi tu prin perversiune. Atat timp cat nu ranesti pe nimeni esti ok.
Desi nu inteleg ce ai vrut sa zici prin " ies pe "interval".
Eu am vazut religiosi care impusca oameni la clinicile de avort, care mutileaza copii sau care se omoara intre ei din diverse motive.
Daca e sa vorbim de infectii mintea unui religios e plina ochi cu puroi.
Ies pe interval inseamna ca se expun public. Daca tu "ai vazut" religiosi care impusca oamenii in clinicile de avort inseamna ca ai o vedere agera. Bineinteles ca viziunea ta este profilata pe caracteristicile tale fizico-spirituale iar perversiunea este schimbarea formei naturale de existenta in una nenaturala, fara procreatie normala si naturala intre respectivi indivizi. Exista o vorba romaneasca, ce naste din pisica, soareci mananca, asta e versiunea normala, perversiunea ar apare atunci cand ar spune: ce naste din pisica cu sodomistii se cupleaza.
Chocolate întreabă:
DeProfundis99 întreabă: