| Superior a întrebat:

Anual,mii,zeci de mii de oameni au experiente NDE.
Printre ei se numara pana si ateii extrem de convinsi.
Toti,inclusiv acesti atei,au spus ca ce au trait e prea fantastic si unic,si ca nici un savant,oricat de mare ar fi,daca ar gasi dovada ca NDE-urile sunt halucinatii,nu ar da doi bani pe el.
Ce puteti spune?
A da, nu au mai fost atei dupa.

17 răspunsuri:
| danut a răspuns:

Experientele evidentiate de tine SUNT experiente DEMONICE care inainte se numeau spiritiste si il au drept generator pe SATANA, poate de aceia au aceste "experiente" si ateii care chiar daca se cred cumva in "afara" religiei ei sunt de fapt ADANC infipti in zona DEMONICA fara sa stie.
Pe Terra NU EXISTA neutralitate, ORI esti cu Dumnezeu ORI cu Satana.

| doctorandus a răspuns:

Anual mii, zeci de mii de crestini voteaza cu picioarele.

| RAY a răspuns:

Acum o oră | Superior a răspuns:
Aceia erau crestini capabili, destepti, documentati.
Evident ca si-au dat seama ca ateii nu pot fi schimbati asa ca-si folosesc timpul util
de ce trebuie sa se schimbe atei? sa inteleg ca scopul tau este de a schimba pe alti? care nu se schimba sunt pesudosceptici
. Din pacate, acest lucru nu-l pot invata si ateii.

nici tu nu poti invata sa respecti gandirea altora,tot cu acelasi chesti esti
da atei =viata de apoi
da atei =nu cred in dumnezeu
TPU nu este un blog unde fiecare se exprima si scrie articole, afirmati, ce ai scris tu nu e intrebare, sunt afirmati, tu nu intelegi ca nici macar biblic viata de apoi si acele experiente sunt imposibile, biblic dupa ce murim numai stim de noi, ti am mai spus asta, scrie alta data de ce crestini nu cred ca a fi crestin nu poti crede blasfemi de astea

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Acum 3 ore | alexpop1234 a întrebat:
De ce au renuntat religiosii la TPU? Le-au sters intrebarile si raspunsurile cei de la TPU sau sunt in inferioeritate numerica cu ceilalti utilizatori atei? Erau foarte multi religiosi extrem de deosebiti, de buni pe TPU prin 2010-2013.

am ignor de asta raspund aici, acel user nu vede ca 80% din useri de la categoria asta nu sunt atei, dar la voi toti sunt atei si catolici nu?

| RAY a răspuns:

Unul la mana ateismul nu are legatura cu viata de apoi,e eronat a spune atei cred? a crede in viata de apoi nu te face crestin

asta am spus-o eu,da, indiferent de cati savanti ar spune, indiferent de valoarea lor eu nu consider asta cunoastere, tu inca nu pricepi ce e stiinta omule, argumentele, parerile nu sunt dovezi stiintifice

| Superior explică (pentru RAY):

Acele experiente sunt dovezi pentru cei ce le-au trait iar neruostiinta le considera argumente puternice.

| RAY a răspuns (pentru Superior):

Eeeeeeeeeee acum incepi cu neurostiinta, gata cu fizica cuantica

| Superior explică (pentru RAY):

Nu-mi aduc aminte sa fi pus atata accent pe fizica cuantica, doar prezint o teorio Orch Or.

| RAY a răspuns:

Pe Terra NU EXISTA neutralitate, ORI esti cu Dumnezeu ORI cu Satana.

)))))))))))))))))))))) care dumnezeu? care religie? secta? cult? daca biblia e interpretabila nu poate exista alb si negru ca daca era nu exista atatea religi crestine,satanel slujitorul lui iahve nu stie sa citeasca apocalipsa sa stie ca va pirerde, nu, nu stie nici macar dumnezeu numai poate schimba nimic, deci totul este predestinat, deci dumnezeu este si diavolul

| Sn4k3 a răspuns:

E adevarat. Povesti, pentru atentie sau poate chiar li s-a parut ca au vazut ceva, cine stie ce poate face subconstientul intr-o stare critica.

| SG1995 a răspuns:

Păi e la mintea cocoșul. A alege între o realitatea ideală și iluzie, și o lume care-ți neagă basmele, efectiv o să o alegi pe prima.
De ce? Din confort psihic? Te atașezi emoțional de ideiile care tiind să te facă te simți important și dorit indiferent că aceste idei sunt reale sau iluzori.
Creierul se pare că nu prea face diferența între iluzie și realitate (clasificare asta noi am făcut-o), deci automat tu să preferi varianta că ești fiu de zmeu, decât faptul că ești o ființă insignifiantă într-un univers imens. De ce? Pentru că îți umple ego-ul și îți dă un sens.

| Superior explică (pentru SG1995):

Aha...
O diferenta, in experientele de moarte clinica, creierul e gol, nimeni nu mai e acasa.
In al doilea rand, teoria halucinatiei e imposibila.
Poti explica te rog cum de se produc NDE-urile?

| doctorandus a răspuns (pentru SG1995):

Uite, intr-o camera de reanimare sau de operatii au fost scrise niste cuvinte pe pereti, sus, ele nu pot fi citite stand jos, ci doar de cineva care pluteste prin camera. Dupa inregistrarea pacientilor care au avut NDE, niciunul dintre ei n-a stiut sa spuna ce scrie pe pereti.

| Superior explică (pentru doctorandus):

Despre studiile respective nu se cunosc prea multe detalii, nu ofera o anumita perspectiva clara.

| Jay1 a răspuns:

DESCRIE NDE-urile care crezi tu că sunt mai interesante?

| Audiolab2000 a răspuns:

Esti un analfabet functional.Stii sa citesti dar nu intelegi nimic.