Îți promit eu că n-o să înceapă al 3-lea război mondial anul ăsta și sigur n-o să ajungă populația la 500.000.000, unde ai mai găsit și informațiile ăstea, clipuri suspecte pe youtube sau Otv?
Dumnezeu a asigurat ca intr-o zi El ii va distruge pe cei ce distrug pamantul. "Veti auzi de razboaie si vesti de razboaie, vedeti sa nu va spaimantati, caci toate aceste lucruri trebuie sa se intample. Dar sfarsitul tot nu va fi atunci".
Pai Dumnezeu face razboiul sau omul? noi avem liber arbitru, facem ce dorim, daca vrem sa ne macelarim unul pe altu nu avem decat.
Avem cumva de ales?
Bine inteles ca avem de ales.Noi suntem responsabili pentru toate decizile politice ale conducatorilor, daca nu ne-ar convenii ceva si am iesii de exemplu in Romania vreo 10 milioane pe strada, am schimba orice nu ne-ar convenii.Neimplicarea noastra intr-o problema ne face vinovati de orice greseala politica. Oricum omul abereaza, daca vor sa mai scape de noi, ca sa nu distrugem planeta ar putea sa se dea un ordin sa se distruga toate productiile agricole din toata lumea timp de vreo 10 ani si sa vezi ce repede vom murii, cred ca am ajunge pe undeva la vreo 2-3 miliarde asta intr-un caz optimist.
Oricum faci niste exagerari, sunt sigur ca ar avea si alte metode prin care sa faca o "dezinsectie" necesara planteti.Un al treilea razboi mondial ar distruge intreaga planeta, nimeni nu ar mai supravietuii daca am folosii armele nucleare(poate doar cativa oameni care platesc bani grei pentru un adapost in caz de razboi nuclear).
Razboiul mondial ar putea izbucni doar din cauza divergentelor din Iran. Daca ar izbucni, s-ar termina foarte repede, deoarece puterile orientale ar fi spulberate imediat. Tensiunea dintre Iran si SUA creste, dar SUA asteapta ca Iranul sa atace prima data, ca sa poata sa intervina NATO.Sa ne uitam in trecut, la Irak, si vom vedea ca au fost rasi in 10 zile, cu toate ca aveau o armata acceptabila. Puterile orientale consta in Iran, Coreea de Nord, China, o uniune foarte slaba, pe langa cealalta tabara.Nu vor ramene niciodata 500.000.000 de oameni, deoarece nimeni nu e atat de idiot sa poarte un razboi nuclear(pe langa daunele asupra mediului, exista frica reciproca). Singura care nu prea are scrupule si care ar putea recurge la arme nucleare ar fi Coreea de Nord, dar sa nu uitam ca este o tara minuscula, iar o bomba nucleara(maxim doua), le-ar incheia participarea la razboi.Reducerea populatiei de pe glob nu se face prin razboaie, ci prin virusi eliberati intentionat.Al treilea razboi mondial va fi cel mai probabil unul economic.
Anul asta parca venea si sfarsitul lumii Unde este Dumnezeu acum? Este in acelasi loc unde sta cand vede rautatea si pacatul oamenilor. Este in acelasi loc de unde vede creatia Sa care il injura si care da vina tot pe El. Dumnezeu exista indiferent ca tu crezi sau nu. Sau cu alte cuvinte, faptul ca tu nu crezi in El, nu Il desfiinteaza.
Mai am un raspuns pentru tine. L-am gasit intr-un cantec, e in franceza, banuiesc ca o sa intelegi.
http://www.youtube.com/watch?v=tsDlUz9gA28
Unde e Dumnezeu? Pai nu spun ateii ca Dumnezeu nu exista? Ce il cautati pe Dumnezeu cand auziti de razboaie? Bine ca vin si razboaie, si catastrofe.Se mai purifica planeta. Inca Dumnezeu a fost mult prea bun de ne-a lasat sa ajungem pana aici. Si nu mai bagati mangla cu oamenii nevinovati ca toti sunt vinovati Tranquilamente Mr Gorlan.
Sa vedem...au fost alte doua razboaie mondiale iar tu, prin exprimarea ta sustii ca un al treilea razboi ar demonstra inexistenta lu Dumnezeu? Mi se pare putin ilogic.
Si lumea de azi cere o astfel de "manie a celui de sus".
Cum sa-ti spun ca sa pricepi? Esti prost.Da' nu asa... esti prost cu crengi! Tu crezi ca un razboi incepe din cauza asta? Copile, nu e nevoie sa vii aici sa plangi, nu se va intampla nimic.In 2012 e sfarsitul lumii
Serios acum... Cat de prost trebuie sa fii sa spui asa ceva? Chiar crezi ca SUA are nevoie sa scada populatia lumii? E destul sa fim tot mai multi; nu vom mai avea loc si mancare; vom muri de foame.NOI, nu americanii.Ei traiesc si vor trai in continuare bine
Nu suntem deloc mulți, ești doar dezinformat. Dacă marii șmecheri vor război, nu au decât să-l poarte. Primii care vor muri vor fi cei ca tine care vor război. Ghandi a rămas în istorie și avem multe de învățat de la el. Iar treaba cu Dumnezeu iar ești dezinformat și nu pot să-ti argumentez pe limbajul tău, citește mai mult despre domeniu și ai să găsești răspunsul înlăuntrul tău așa cum am făcut și eu.
Mai, gorlan, bea-ti lapticul si mergi la culcare! Al treilea razboi mondial a inceput de mult.Nu mai este un razboi din ala cu pac-pac si cu bombe in capatana. Este un altfel de razboi. Tu pe ce lume traiesti?
Esti Satanist. care om intreg cu mintea ar vrea sa inceapa al-3-lea razboi mondial!? Doamne Fereste, sar produce niste catastrofe imense avand in vedere ce arme sau facut in ultima vreme.
Si voi astia, atei va mai si bateti cu pumnul in piept ca sunteti mult prea inteligenti pentru planeta asta.Incredibil.Nu cumva ti-au spus data si ora cand va incepe?"Eu unu chiar vreau acest razboi..."si daca cu adevarat va incepe candva, tu crezi ca il vei urmari de pe canapea si nu vei pati nimic? Du-te copile la culcare si lasa aberatiile! Somn usor!
Cel de-al 3 lea razboi mondial poate fi pe intelesul tuturor, la tine s-a ajuns cu avioane, armata, arme, tancuri etc, desi poate fi inteles si prin alt mod. Al 3lea razboi poate sa fie pe partea economica declansat de cei de sus (a nu se intelege Dzeu).
Ce mi-ar placea sa ma trezesc ca-n Divina Comedie sa va vad pe voi astia urland prin infern...
Gorlan,in primul rand Dumnezeu se scrie mereu cu D mare.
Nu incepe nici un razboi,sau daca incepe,prin ce ai zis ai dovedit ca nu crezi in Dumnezeu. In razboi mor oameni nevinovati,iar razboiul este facut de oameni si sa stii ca este un pacat sa credem ca Dumnezeu este prea milostiv.un credincios ar trebui sa zica si la bine la la greu faca-se voia ta, Doamne. Iar unui adevarat credincios nu o sa-i pese niciodata de gura targului, deoarece iti faci rau tie daca asculti ce zice lumea.Si ca sa stii, Dumnezeu nu iarta necredinta, restul le mai iarta.
Pai:
1.O intrebare ar fi : De ce sa inceapa acest razboi? Toata lumea se intelege bine, deci nu au nici un motiv pentru care sa intre in razboi.
2.Chiar daca s-a anuntat, nu e sigur ca chiar se va intampla.
3. Dumnezeu nu este "CINEVA". Dumnezeu reprezinta tot ce e bun si tot binele pe care il faci si il primesti este din comanda Lui.
Dumnezeu exista si ar trebui sa crezi si tu in El.
"Dumnezeu nu este "CINEVA". Dumnezeu reprezinta tot ce e bun si tot binele pe care il faci si il primesti este din comanda Lui.
Dumnezeu exista si ar trebui sa crezi si tu in El. "
Ce prostii puteam spune acum mai bine de doi ani. mă uit la răspunsurile mele şi mă amuz. Îi susţin părerea celui ce a pus întrebarea, "dumnezeu" nu există, însă nu cred că am avea nevoie de un război ca oamenii să se trezească la realitate. Din păcate aşa vor fi educaţi oamenii în continuare, vor fi orbi si neputincioşi, nu-şi vor putea spune adevărata lor părere, de teama unui zeu inexistent. greu de imaginat că asta e adevărata lume in care trăim, că am fost minţiţi incă de când ne-am născut.
Patrick tu parca nu erai religios! Te-a facut Teresa sa iti schimbi opinia?
Dumnezeu a existat, exista si va exista mereu. Chiar daca se va incepe un razboi, acesta se datoreaza numai faptului ca oamenii din ziua de astazi sunt lacomi, rai,,, doar calitati urite poseda...
Omul isi face soarta cu mana lui,iti da doua optiuni din care noi decidem pe care o alegem,vrem razboi,acceptam sa fie razboi atunci,nu vrem razboi, atunci de ne vedem de alte probleme mai importante.E pacat sa faci astfel de aluzii cum ca Dumnezeu nu exista, se pare ca tu ai ales calea cea proasta
In primul rand,nu tot ce zic americanii e adevarat.. Din moemnt ce fiecare om are cate un loc si nu ocupa spatiul persoanal am altcuiva,inseamna ca planeta inca mai suporta populatia. Resuresele,ce-i drept,in unele regiuni sunt mai putine, dar nu asta e ideea. Dumnezeu exista, poate vei avea odata ocazia sa realizezi asta. Nimeni nu vrea un al 3 lea razboi mondial, dar cum ziceam, americanii nu sunt profeti si nici cu stea in frunte ca roice zic ei sa fie adevarat. Succes in razboi!
In primul rand,nu tot ce zic americanii e adevarat.. Din moment ce fiecare om are cate un loc si nu ocupa spatiul persoanal am altcuiva,inseamna ca planeta inca mai suporta populatia. Resuresele,ce-i drept,in unele regiuni sunt mai putine, dar nu asta e ideea. Dumnezeu exista, poate vei avea odata ocazia sa realizezi asta. Nimeni nu vrea un al 3 lea razboi mondial, dar cum ziceam, americanii nu sunt profeti si nici cu stea in frunte ca orice zic ei sa fie adevarat. Succes in razboi!
Dupa cate s-au intamplat in urma cu un an v-a incepe ceva razboi intre oamenii simpli si rromii
Sunt si rromi de treaba si destepti dar in mare parte sunt niste tigani sub ori ce critica.
Nu poti sa mergi la magazin seara pe la 9 ca sar tiganii sa iti i-a banii si tigariile
Nu are cum sa inceapa doar ca vor 100 de oameni sa sinucida 5 milarde saziceem e oameni ca asa ii doare pe ei, 50% vom reusi sa ne aparam restul vine de sus
Daca anul acesta va incepe la 3-lea razboi mondia i-ti voi da dreptate daca nu inseamna ca esti dus rau cu pluta frate ...probabilitatea inceperi unui razboi mondial este de 0% deci concluzia te las pe tine sa o extragi
anonim_4396 întreabă:
madalinbb19 întreabă: