anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Anul asta poate incepe al 3 lea razboi mondial a spus guvernul SUA, deoarece suntem prea multi pe aceasta planeta... unde este dumnezeu acum? Daca al 3 lea razboi mondial incepe, planeta va fi facuta scrum, maxim 500.000.000 de oameni pot supravietuii, deci unde este dumnezeu acum? Vreau sa va arat ca dumnezeul vostru nu exista si nu face nimic! Eu unu chiar vreau acest razboi... sa va vad ce ziceti!

38 răspunsuri:
| noktambul a răspuns:

Mai, gorlan, bea-ti lapticul si mergi la culcare! Al treilea razboi mondial a inceput de mult.Nu mai este un razboi din ala cu pac-pac si cu bombe in capatana. Este un altfel de razboi. Tu pe ce lume traiesti?

| SaveTheNature a răspuns:

Unde e Dumnezeu? Pai nu spun ateii ca Dumnezeu nu exista? Ce il cautati pe Dumnezeu cand auziti de razboaie? Bine ca vin si razboaie, si catastrofe.Se mai purifica planeta. Inca Dumnezeu a fost mult prea bun de ne-a lasat sa ajungem pana aici. Si nu mai bagati mangla cu oamenii nevinovati ca toti sunt vinovatiwinking Tranquilamente Mr Gorlan.

| morningstar a răspuns:

Mai am un raspuns pentru tine. L-am gasit intr-un cantec, e in franceza, banuiesc ca o sa intelegi.
http://www.youtube.com/watch?v=tsDlUz9gA28

| Rapplex a răspuns:

Razboiul mondial ar putea izbucni doar din cauza divergentelor din Iran. Daca ar izbucni, s-ar termina foarte repede, deoarece puterile orientale ar fi spulberate imediat. Tensiunea dintre Iran si SUA creste, dar SUA asteapta ca Iranul sa atace prima data, ca sa poata sa intervina NATO.Sa ne uitam in trecut, la Irak, si vom vedea ca au fost rasi in 10 zile, cu toate ca aveau o armata acceptabila. Puterile orientale consta in Iran, Coreea de Nord, China, o uniune foarte slaba, pe langa cealalta tabara.Nu vor ramene niciodata 500.000.000 de oameni, deoarece nimeni nu e atat de idiot sa poarte un razboi nuclear(pe langa daunele asupra mediului, exista frica reciproca). Singura care nu prea are scrupule si care ar putea recurge la arme nucleare ar fi Coreea de Nord, dar sa nu uitam ca este o tara minuscula, iar o bomba nucleara(maxim doua), le-ar incheia participarea la razboi.Reducerea populatiei de pe glob nu se face prin razboaie, ci prin virusi eliberati intentionat.Al treilea razboi mondial va fi cel mai probabil unul economic.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da.eu zic ca da.da nu neaparat in sensul invocat si recunoscut unanim de catre tine si sinele tau de sine statator.ci cu ocazia acestui razboi belicos care este desigur pelicuros pentru oameni si specia umano-omeneasca, inca o data cred ca DA.

| sandra2012 a răspuns:

Dumnezeu a asigurat ca intr-o zi El ii va distruge pe cei ce distrug pamantul. "Veti auzi de razboaie si vesti de razboaie, vedeti sa nu va spaimantati, caci toate aceste lucruri trebuie sa se intample. Dar sfarsitul tot nu va fi atunci".

| PatrickJ a răspuns (pentru PatrickJ):

"Dumnezeu nu este "CINEVA". Dumnezeu reprezinta tot ce e bun si tot binele pe care il faci si il primesti este din comanda Lui.
Dumnezeu exista si ar trebui sa crezi si tu in El. "
Ce prostii puteam spune acum mai bine de doi ani. mă uit la răspunsurile mele şi mă amuz. Îi susţin părerea celui ce a pus întrebarea, "dumnezeu" nu există, însă nu cred că am avea nevoie de un război ca oamenii să se trezească la realitate. Din păcate aşa vor fi educaţi oamenii în continuare, vor fi orbi si neputincioşi, nu-şi vor putea spune adevărata lor părere, de teama unui zeu inexistent. greu de imaginat că asta e adevărata lume in care trăim, că am fost minţiţi incă de când ne-am născut.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru PatrickJ):

Patrick tu parca nu erai religios! Te-a facut Teresa sa iti schimbi opinia? laughing