Daca pe tine te face fericit, tin-o tot asa! Nu conteaza ce spune X sau Y, important este sa faci ce ai tu chef, cand ai chef.
1.''De ce dati banii vostrii pe lucruri care nu satura?,,
''Sistemul,, este foarte simplu de explicat.Tu iti dai banii pe o gramada de lucruri care te-au facut alti sa crezi ca sunt indispensabile pentru tine.
Dupa cum ai vorbit esti o ''Sclava,, a ''Corporatiilor,,.Ce e aia natura, ce e adevarul? Eu vreau doar bani, nimic mai mult.
De ce sa lupti pentru tine, lupta pentru noi! Iti oferim un acoperis, haine, distractie, mancare, insa pentru toate astea te rugam sa fi ''Sclavul,, nostru toata viata. Hai sa studiem marketing, teologie, finante publice etc.Hai sa facem o facultate si sa invatam cum sa ne jucam cu mintea oameniilor si sa-i mintim.Numai bine iti pierzi timpul in facultatii ganditu-te la afaceri care iti vor aduce profit, iar noi sa mancam din impozitele tale.(Precizez ca am terminat o facultate, insa mai bine nu o faceam, sincer). Suntem indoctrinati de mici sa ascultam de autoritate, sa ne trezim la ore fixe si sa mancam doar in pauze.Umanitatea a fost programata sa fie ''Sclava,,.
2.''Da,,
Te rog sa fi mai explicita ca nu stiu la ce te-ai referit cu acest ''Da,,.
De ce ''condoleantele,, tale? Ce te face sa crezi ca am nevoie de ''condoleante,,?
Comenteaza urmatoarea afirmatie:,, Au creat un ''Agregat,,, agreat de orice ''Regat al Mintii,,.
'
Pardon,am vrut sa scriu "Felicitari!"
Eu sunt consumator de marijuana, evit sa cumpar de la colturi si sa o adun cu tutun sau alcool, avem o vorba ''cel mai bine e sa-ti cultivi iarba''
Fumez Marijuana in ritualuri religioase si spirituale, cand sunt bolnav ma vindec cu Marijuana, cand am dureri prefer sa trag 3 fumuri sau sa beau un ceai din canepa, decat sa-mi ucid existenta cu medicamente toxice care contin elemente chimice.
Adeseori insa sunt discriminat pentru stilul meu de viata ''exotic'' nu stiu cand o sa se trezeasca lumea intr-o tara inca destul de comunista ca Romania, Washington si Colorado au legalizat luna trecuta cu ajutorul lui Obama Barak.
http://i49.tinypic.com/69m9aq.jpg
Stiu cum esti privit in aceasta ''Societate,, pentru faptul ca consumi Marijuana.Si eu sunt consumator de ani buni.Am avut si doua plante cultivate acasa.Si parintii mei stiu ca fumez la inceput nu au fost de acord, insa au acceptat cu timpul.Stiu sa-mi controlez reactiile si nu ma manifest intr-un mod penibil cand sunt fumat.Nu am fumat nimic in viata mea in afara de ''Marijuana,, si ''Hasis,, si nici nu am de gand sa consum ceva care o sa ma distruga, pentru ca sunt constient si stiu ce ii bine sa consum si ce nu.Un lucru ma socheaza, majoritatea oameniilor nu observa cum merg lucrurile in aceasta viata.Ei stiu ce nu trebuie sa faci ''Duminica,, insa nu stiu nimic despre realitatea care ii inconjoara.Umanitatea a fost programata sa fie ''Sclava,, si traieste in ''Democratie,, care a fost ''regula de aur,, pentru gloata pentru asi exercita controlul prin:Biserici, Mass-Media, Sistemul Financiar etc.Nu exista ''Democratie,, si omul numai are nici un drept, si orice urma de dreptate a omului ii istorie.
''iarba este un dar de la Dumnezeu, sa interzicem iarba ar insemna sa-l interzicem pe Dumnezeu''
-Bob Marley.
In religia Hinduista oameni fumeaza Hasis (cioccolata), Evrei foloseau ganja pe post de tamaie, unele secte mai reduse crestine recunosc importanta marijuanei precum si medicina Shamanica sau Medicina moderna.
1 Corinteni 6:12 - Toate lucrurile imi sunt ingaduite, dar nu toate sunt de folos; toate lucrurile imi sunt ingaduite, dar nimic nu trebuie sa puna stapanire pe mine.
Cineva ce foloseşte substanţe care crează dependenţă, poate spune că "nimic n-a pus stăpânire pe el"?
"Marijuana,, nu creeaza dependenta fizica si nici psihica. Daca esti fumator de ceva timp creeaza o nevoie psihica daca o putem numi asa, care este foarte usor de controlat de un om in toate capacitatiile mentale.Mai bine ai incerca sa te abtii, in loc sa vorbesti in necunostinta de cauza.Toti suntem consumatori in aceasta lume.Pe mine momentan n-a pus stapanire nimic si nici nu o sa puna.Eu functionez dupa niste principii propri pe care nu mi le incalc.Nu am nevoie in viata sa ma ghidez dupa coordonatele impuse de altii.
Majoritatea oameniilor stiu ce nu ii bine sa faci Duminica, insa nu stiu nimic despre realitatea care ii inconjoara.
"Nu am nevoie in viata sa ma ghidez dupa coordonatele impuse de altii."
Nici nu am încercat să-ţi stabilesc anumite coordonate pentru viaţa ta, ţi-am răspuns la întrebarea care ai pus-o.
"Pe mine momentan n-a pus stapanire nimic si nici nu o sa puna.Eu functionez dupa niste principii propri pe care nu mi le incalc."
Asta cam miroase a scuză.
Oricum eşti persoană liberă să faci ce vrei cu viaţa ta. Însă să nu uiţi: orice pas făcut în viaţă va aduce inevitabil şi consecinţe. Cele bune!
Marijuana este foarte buna impotriva cancerului si este un drog slab. Nu inteleg de ce este interzista.
IN BIBLIE SCRIE CA TRUPUL NU ESTE UN VAS PE CARE IL UMPLI CU STRICACIUNI CI UN TEMPLU CE TREBUIE SA ADUCA CINSTE Domnului Dumnezeului tau.
Legea Vechiului Testament le-a poruncit evreilor astfel: "Să nu vă faceţi tăieturi în carne pentru un mort, şi să nu vă faceţi slove săpate pe voi. Eu sunt Domnul" (Levitic 19:28). Astfel, deşi credincioşii de astăzi nu se mai află sub autoritatea legii Vechiului Testament (Romani 10:4; Galateni 3:23-25; Efeseni 2:15), faptul că există o poruncă împotriva tatuajelor ar trebui să ne pună şi pe noi pe întrebări. Noul Testament nu spune nimic în legătură cu posibilitatea ca un credincios să îşi facă sau nu un tatuaj.
În această privinţă, un bun test este de a vedea dacă în mod onest, de bună credinţă, Îi putem cere lui Dumnezeu să binecuvânteze şi să utilizeze această activitate specifică pentru scopurile Sale bune. "Deci, fie că mâncaţi, fie că beţi, fie că faceţi altceva: să faceţi totul pentru slava lui Dumnezeu" (I Corinteni 10:31). Noul Testament nu conţine o poruncă împotriva tatuajelor sau a perforării/tăierii corpului, însă nici nu ne oferă vreun motiv să credem că Dumnezeu ar agrea cu acestea.
Cu toate că 1 Corinteni 6:19-20 nu se referă direct la problema tatuajelor şi a tăieturilor / perforării trupului, ne oferă un principiu în acest sens: "Nu ştiţi că trupul vostru este Templul Duhului Sfânt, care locuieşte în voi, şi pe care L-aţi primit de la Dumnezeu? Şi că voi nu sunteţi ai voştri? Căci aţi fost cumpăraţi cu un preţ. Proslăviţi dar pe Dumnezeu în trupul şi în duhul vostru, care sunt ale lui Dumnezeu". Acest adevăr suprem trebuie să se reflecte din plin în ceea ce noi facem şi pentru ce ne folosim trupurile noastre. Dacă trupurile noastre aparţin lui Dumnezeu, trebuie să fim siguri că avem "permisiunea" clară din partea Lui înainte de a ne "marca" trupurile cu tatuaje sau tăieturi/perforări.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DeProfundis99 întreabă: