Poi nu e normal când religia îți spune că știința e rea, cum să fi considerat inteligent dacă tu negi fapte dovedite și le pui pe seama unui zeu?
Tu ai facut contul astazi ca sa ne spui cit de prosti suntem ca asa zice fundatia soros
Te pomenesti ca iq tau bubuie din scala
Vezi sa nu se rupa ceva in tine de atita inteligenta
Apoi :
Normal toti care au picat bacul erau crestini, pai si cei care doreau sa se titularizeze, erau crestini.
Apoi :
Ma mir cum mai pot trai ateii printre atitia p,,,,, si nu se duc unde vad cu ochii
Apoi :
Desigur, in viziunea ta ingusta si diforma asupra lumii, crestinii se ocupa cu habotnicie de "ale cerului", ateistilor ramanandu-le misiunea nobila de a salva omenirea de superstitii
Apoi :
Ar fi mult mai bine daca ateistii s-ar preocupa sa salveze umanitatea de saracie, razboi etc.
Apoi :
Dar se pare ca, intamplator, de asta se ocupa tot credinciosii.
Apoi :
Poti sa fii mandru ca, impreuna cu colegii tai de propaganda atei, faceti parte din aceasta minunata lucrare a operei mele!
Există mai multe posibilități de a grupa oamenii :
1) Cei care sunt inculți și cred în diverse religii cu mulți adepți
și care sunt religii mincinoase, în cea mai mare parte.
2) Oameni care au propriile lor idei religioase, neputând accepta diverse religii pe care le consideră mincinoase.
3) Diverși religioși care înțeleg că nu este în regulă cu multe, din religia lor.
4) Atei.
5) Deștepți ca tine, care postează întrebări de astea tâmpite.
Cum nu se poate mai adevarat.Religia invata oamenii sa creada orbeste intr-un nene care sta pe un norisor, si se mai enerveaza pe tine din cand in cand, si da cate-un potop.La fel si superstitiile, credinta in vrajitoare si alte practici de ev mediu timpuriu.Toate au un numitor comun: sunt refugiul celui slab,ca sa nu spunem direct, credul, sau prost.Totusi,sa nu fim ipocriti,sunt si o tona de agnostici,deisti, sau atei idioti.Din fericire, astia sunt rari.Pe cand crestini care sa tuce oase, si sa se roage la Dumnezeu chiar si inainte sa sada pe tron sunt multi.Sunt multi,Maria Ta, sunt multi, da' prosti.
Ar trebui sa le spui si ce inseamna Invers proportional pentru ca ai mare dreptate...
Aberezi total. Fiecare padure are uscaciunile ei.
E o generalizare incorecta. Americanii cred intr-o proportie la fel de mare ca a Romaniei! Asta inseamna ca sunt prosti?
Aberezi dupa cum am mai spus
Să-mi sugă şosetele cei care cred că elevii care nu au promovat examenul de bacalaureat au un IQ mai mic decât cei ce au promovat.
Adevarul este ca trebuie sa fii putin retardat sa pici bacul, eu l-am luat anul acesta fara stres, fara chin, cu o nota maricica si nu imi dau seama cum dracu ati picat atat de multi.
In loc sa invatati v-ati rugat la Dumnezeu sa va ajute sa treceti si peste aceasta incercare ?
Să fii violat de un cal, ipocrită mică. Ţi-a plătit mă-ta meditaţiile din clasa a 4-a şi acum te dai inteligent. Nici Ion Creangă nu se descurca la matematică şi spre surprinderea ta nu a fost un retardat. Dacă eu stiu să pictez bine, de ce reduşii cu mentalităţi ca tine mă obligă să învăţ mecanică doar pentru a continua să pictez.
1.De Soros am mai auzit, dar Cretan cine o mai fi?
2.Ce ai face tu cu romanii crediciosi? Sunt curios.
Sunt foarte multi prosti in Romania si in toate tarile.
Asa cum mentionam si aici: http://www.TPU.ro/go-to-answer/6246464/
Isus ne-a spus sa-L cunoastem pe Dumnezeu prin stiinta (educatie, cunoastere).
Aflati mai multe, in mesajele (raspunsurile) mele, despre cauzele prostiei, care mentine: saracia, infractionalitatea, neajunsurile, bolile, viciile etc.
Ma, nici odata nu o sa se "impace" stiinta cu religia:Stiinta:Lumea a fost creata dintr-o explozie, iar inainte de acea explozie nu exista timp iar D-zeu nu a avut cand sa o creeze. Religie:Nu se poate creea ceva din nimic sau din haos[la intamplare ex:dai cu cerneala pe foaie si se formeaza o litera/cuvant]... deci nu stiu ce sa zic, eu te sfatuiesc sa te mai uiti pe Discovery la Chiurosity sau cum se scrie, si sa nu chiulesti de la scoala la orele de religie[fara misto-uri]
Nu este invers proportionala! Romania nu este un popor crestin; ci mai degraba pagan; Avand in vedere faptele uracioase pe care le practica!
Ai pus punctul pe "i". Mare dreptate ai!
Nu e vina omului ca e asa religioasa e de vina statul roman care promoveaza religia si politicieni romanii care cu ajutorul popilor castiga alegerile, avem atatea materii culmea una nu este care sa explice ce este cel mai important evolutia omului sau big bang, copilu de la sat care merge km la scoala acolo da de o profa care nu a terminat liceu ce poate sa inteleaga copilu acela? trebuie sa pivim realitatea nu iluzi, acum cu IQ au facut ei test pe toti romanii? sa fim seriosi astea is tampeni suntem un popor de oamenii inventivi, harnici dar comunismul si acum coruptia ne tine in evul mediu
Lol? Asta e un alt motiv al oamenilor de stiinta impotriva bisericii.Am explicat si intr-un fel dau dreptate acestui studiu deoarece babele inventeaza chestii CARE ABSOLUT NU AU TREABA CU RELIGIA.iar chestie cu, clarvazatori si alte chesti de genul acesta sunt prostii.Dar religia sponsorizeaza ca sa zic asa scoala. Unde a fost prima tiparnita din europa?! In tara romaneasca. Unde? LA MANASTIRE.
...eu cred ca, sunt omeni cu un IQ foarte mare si totusi sunt foarte credinciosi credintza ne da putere de a merge mai departe catzi dintre atei au reusit in viata nu pentru ca dumnezeu nu a vrut k ei sa se realizeze ci doar faptul.ca ei nu au un sprijin sufleteste.nu au unde sa se refugieze cand leeste greu...aceasta este parerea mea iar stiintza este uluitoare si plina de mistere eu una o ador, dar credintza te ajuta mult:X
anonim_4396 întreabă: