Da, ideologia in sine contine exact asta: stia foarte bine in ce se baga, dar a facut-o oricum pentru ca asta inseamna mesia: trebuia sa salveze oamenii aratandu-le sacrificiu
insa asta nu inseamna ca religia e un lucru bun pentru ca religia vrea ca tu sa fi doar un rob, chiar daca a lui D-zeu, tot rob esti!
Si de unde stia omul ce e aia cruce? Asta inainte sa o vada/
"omul"?!? pe bune?!?
pentru tine Isus e "doar" un om?!?
poate nu stii ce e aia mesia, asa ca hai sa incercam alt nume, ce zici de: fiul lui Dumnezeu?
Asa pot sa zic si eu ca sunt mesia, dar trebuie sa ma creada careva.Si cum l-a facut zeul evreu pe Iisus? Ca fara spermatozoid si ovul nu se pot face copii.
eu pot sa vin cu argumente, insa incearca sa faci asta cu un preot, nu cu mine, sa vezi ce iese
insa, hai sa iti arunc un argument, doua
1. tu crezi in Dumnezeu, Isus, deci nu contestezi biblia
2. cum iti permiti tu, un simplu om, sa crezi ce poate si ce nu poate face Dumnezeu?!? el a creeat intreaga lume, crezi ca nu poate sa lase insarcinata o femeie cu el insusi?!? asta implica si faptul, clar, ca respectivul copil ar fi avut puteri... dumnezeiesti
Am dreptul asta.
Nu inteleg raspunsul
"Am dreptul asta." fata de cine, ce, religie, indoctrinare, etc.
sa nu imi spui ca fata de mine, ca eu nu iti recunosc nici un drept, oarecare, din pur si simplul motiv ca: MI SE RUPE
eu NU sunt zeul tau, eu NU sunt Isus-ul tau, mie nu imi pasa de tine, DELOC, iar in mod categoric, eu NU te iubesc, in nici un fel, deloc, absolut deloc, asa cum religia crestina debiteaza, "D-zeu va iubeste pe to[n]ti"
Am dreptul sa imi exprim parerea despre religie(prostie).
Dap, si eu sunt de acord ca e o prostie!
insa eu vorbeam de ce stiu despre ideea de Isus, nu de faptul ca o si consider corecta, sau ca ma inspira
DeProfundis99 întreabă: