Bineinteles ca nu e de actualitate, asa a fost mereu, de asta exista religii in prezent. "va veni vremea când oamenii nu vor putea să sufere învăţătura sănătoasă; ci îi vor gâdila urechile să audă lucruri plăcute, şi îşi vor da învăţători după poftele lor. Îşi vor întoarce urechea de la adevăr, şi se vor îndrepta spre istorisiri închipuite." Pavel asta sigur nu era ateu? )
Nu cred fa madalino.intai fuse ucigas de crestini,apoi deveni invatatorul lor,dupa revelatia avuta pe drumul damascului.da,avea el darul vederii inainte, ca acei calugari care au spus acu jdesute de ani, ca in vremurile din urma; nu se vor mai deosebi, femeile de barbati din cauza nerusinatei imbracaminti, si nepotrivitei purtari.acu ma gandesc eu ca urat a patit--o unu care nu a cetit biblia si proorociile; fiind la pretena lui dupa o partida de sex, a vazut o poza a unui barbat pe noptiere; cine e acesta? sotul tau? nuu.nu sant maritata.atunci? logodnicul? nu am logodnic.atunci amantul? nu ma.sant eu inainte de operatie.{de schimbare de sex}. vezi tu cum sa impletesc, relijia cu stiinta? ce chestie.
Da, si ala din poza era si puscarias.
Mai, fa, madalin-o, mie imi pare ateu undercover.
- Invatatura sanatoase e aia care "zice" ca toti suntem egali. Stiu ca e rusinos sa crezi ca esti animal, dar oamenii sunt mai animale decat animalele cu care va e rusine sa fiti asociati. De exemplu, oamenii ucid de placere, animalele din nevoie, stranepotii tai n-o sa mai gaseasca vreun leu sau ghepard in viata, ca e act de curaj sa omori o astfel de felina, cu pusca, desigur, necurajosii merg cu mainile goale, doooh.
- Lucrurile placute sunt exact opusul - oamenii sunt superiori, "de vita nobila", Pamantul sau chiar universul a fost creat pentru ei.
- adevarul e ca universul are peste 6000 de ani, ca Pamantul nu e in centrul universului, nici macar in centrul galaxiei, ca invierea din morti e o istorisire inchipuita.
Pavel era ateu.
Ma rog, daca asa crezi, e parerea ta.macar, ce a scris, are noima si logica religioasa, care nu sa potriveste cu asta lumeasca, pe care nu o prea pricepeti unii dintre voi.cat despre stranepotii mei, cum le-o fi soarta si norocul.
Traim in "era varsatorului", era in care nu exista adevar absolut si in care omul poate deveni Dumnezeu.
http://www.youtube.com/watch?v=3vNna43P5XM