| Ele94 a întrebat:

Ar merge un Club Crestin in Biserica adica sa facem o discoteca in Biserica in cinstea lui Dumnezeu cu Muzica Rock de nebunii laughing rolling on the floor ce ziceti?

41 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Eu zic sa te pocaiesti cat mai este timp.

Răspuns utilizator avertizat
| anonim_4396 a răspuns (pentru EmaS):

Nu mai incercati sa ne spalati creierele ca nu merge!

| Nuvăsufăr a răspuns:

De când visez să creez un club în Mitropolie, dacă ai şti ce arhitectură are, numai bună pentru cel mai mare club din Europa.

| alexandra2859 a răspuns (pentru Nuvăsufăr):

Bravo tie, poate intr-o zi o sa se intample.never say neverwinkingar fi chiar super.

| anonim4565 a răspuns:

Nu stiu de ce pui intrebari fara sens.
oricum iata raspunsul :2 Isus a intrat în Templul lui Dumnezeu. A dat afară pe toţi cei ce vindeau şi cumpărau în Templu, a răsturnat mesele schimbătorilor de bani şi scaunele celor ce vindeau porumbei
Marc 11.11; Luc 19.45; Ioan 2.15; Deut 14.25;
13 şi le-a zis: „Este scris: „Casa Mea se va chema o casă de rugăciune." Dar voi aţi făcut din ea o peşteră de tâlhari."
deci constata si tu raspunsul

| ghiolbitza a răspuns:

S-a incercat deja in Islanda si initiativa a primit un feedback negativ atat din partea tineretului pe care spera sa-l atraga la biserica, cat si din partea autoritatilor. Deci, cred ca n-o sa mearga...

| EvangelineDS a răspuns:

Daca merge melodia asta...atunci ma bag http://www.youtube.com/watch?v=QVAzBK6hlwA&feature=related

| valeria4u a răspuns:

As zice sa nu-ti bati joc de Dumnezeu si de Casa Lui... Mai ales cu muzica din asta de club... Nu e bine sa-ti bati joc de Crestinatate (chiar daca nu pui in practica "Clubul Crestin" ) ma refer nici sa nu glumesti cu asa ceva, e PACAT!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine incerci si vezi mai apoi care a fost rezultatul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

crestini astia ipocriti uita nunta acea cand isus a facut vin si bea si dansa, desigur ca se poate eu deja dansez cu icoana lui isus

| EmaS a răspuns (pentru anonim_4396):

Isus dansa? Doamne fereste cate mai poti sa inventezi.

Da se facea la nunta?

Ce se face si acum la o nunta de pocaiti.Se mananca se bea si se bucura impreuna cu tinerii casatoriti.

Esti sigura verificam biblia ce spui? " A treia zi s-a făcut o nuntă în Cana din Galilea. Mama lui Isus era acolo. Şi la nuntă a fost chemat şi Isus cu ucenicii Lui. Când s-a isprăvit vinul, mama lui Isus I-a zis: "Nu mai au vin." Isus i-a răspuns: "Femeie, ce am a face Eu cu tine? Nu Mi-a venit încă ceasul." Mama lui a zis slugilor: "Să faceţi orice vă va zice". Şi acolo erau şase vase de piatră, puse după obiceiul de curăţire al Iudeilor; şi în fiecare vas încăpeau câte două sau trei vedre. Isus le-a zis: "Umpleţi vasele acestea cu apă". Şi le-au umplut până sus. "Scoateţi acum", le-a zis El, şi "aduceţi nunului." Şi i-au adus: Nunul, după ce a gustat apa făcută vin, – el nu ştia de unde vine vinul acesta (slugile însă, care scoseseră apa, ştiau); – a chemat pe mire, şi i-a zis: "Orice om pune la masă întâi vinul cel bun; şi, după ce oamenii au băut bine, atunci pune pe cel mai puţin bun; dar tu ai ţinut vinul cel bun până acum."
Acest început al semnelor Lui l-a făcut Isus în Cana din Galilea. El Şi-a arătat slava Sa, şi ucenicii Lui au crezut în El. " (Ioan 2:1-11)

In nici un caz Domnul Isus nu a dansat.

"Femeie, ce am a face Eu cu tine? Nu Mi-a venit încă ceasul. ce vrea sa zica aici Iisus?

Nu poti afirma pentru ca nu sti, pe vremea acea nu se dansa ca acum era diferit totul

Cum adica nu se dansa? Tocmai ca erau adunati in jurul unui vitel de aur si au inceput sa joace.Atunci Dumnezeu i-a nimicit.

Ala era ritual pagan nu nunta, nu compara un ritual cu o nunta, ritualu era cand moise lea lasat singuri ala era ritual pagan

Se dansa dar nu ca azi ema, muzica era diferita ca asta din ziua de azi

Dar la noi nu se danseaza.

Al vazut telenovela clona? cam asa erau nuntile la evrei ca la arabii, tu nu ai dansat la nunta ta? ce pacat are daca dansezi un vals, tango? scrie ca e pacat da-mi versetul, Iisus spune inveselitiva nu sa fi trist el vedea viata nu ca o pedeapsa si ca o bucurie

Am dansat foarte mult chiar si mireasa fiind.Dar atunci, nu eram pocaita.

Si regreti ca ai dansat? ai pacatuit mult?

Dumnezeu iarta vremurile de nestiinta, dar porunceste acum tuturor oamenilor sa se pocaiasca, caci a randuit o zi in care va judeca lumea dupa dreptate.

Ce tehnologie ai? tv ai? pc vad ca ai

| danut a răspuns (pentru anonim_4396):

Cat de "apriga" este disputa privind "vinul" creat de Domnul Isus Hristos la nunta din Cana. Ca in totdeauna, toti ne repezim cu ce avem noi mai de pret "inainte" (adica capul) si dam cu el de nu se poate si "lovim" si in stanga si in dreapta fara sa STUDIEM contextul acelor vremuri si OBICEIURILE respectivului popor. Vinul Biblic sau Vinul creat de Isus Hristos sau vinul pe care il beau evreii la nunta se numeste in tara noastra: MUST nefermentat sau Must taiat, adica o bautura fara pic de ALCOOL in el. Cand Biblia face referire la vinul tipic romanesc, adica cel alcoolic face o referire STRICTA numindule BAUTURI AMETITOARE. De vina sunt traducatorii care nu se gandeau DECAT la SPRIT. In esenta o disputa fara un scop decat acela de a aduce ceva "pete" Domnului Hristos sau a JUSTIFICA ceva pacate mascate. Cat despre dansurile evreilor, acestea erau dansuri cultice sau populare dar nu se gaseste nici o referire ca Isus Hristos ar fi dansat (nu de asta a venit Hristos in lume ci pentru ca sa se sacrifice in locul nostru, astia care nu mai stim cum sa-L "mazgalim").

Am de toate.De ce?

Uni pocaiti nu au de aia te-am intrebat dar asculti muzica? fara cea crestina

Nu ascult decat muzica crestina.Si nu imi place sa pierd timpul la televizor.

| anonim_4396 a răspuns (pentru danut):

Eu cu ema vb de dansat nu de vin

La voi e bine ca spuneti ca doar cand e omul pregatit sa faca botezul s-o faca deci incercati sa respectati biblia ca uni sa nu isi bata joc de biblie?

Deci filmele sunt pacat si asta e pacat http://www.cinemagia.ro/......stos-8401/

Da asta fac in fiecare zi de cand m-am pocait.

Si daca a dansat care-i problema ta?

That's the true music :X http://www.youtube.com/watch?v=lDK9QqIzhwk&ob=av2e

| eandopuncttk a răspuns (pentru anonim_4396):

Crestini? neah eu le zic "pokemoni" laughing

| Atotstiutorul a răspuns:

Daca merg manelele astea http://www.youtube.com/watch?v=q0igupsiAYA cred ca merge orice!

| NuAmGasitUnNume a răspuns:

Am un raspuns foarte bun: uite ce sa faci-cand esti singur acasa DA-TI FOC!