Catedrala Bântuirii Neamului? Mi-ai adus un zambet pe azi. Da, probabil ar trebui sa existe o lege, pentru ca noi cei care il "slavim" pe Darwin sa fim arsi pe rug si sa ne fie luat tot. De ce sa facem umbra doar din picioare, pe cand normal ar fi sa cadem in genunchi, sa facem metanii si sa gasim deopotriva un salvator si un calau comun?
Eu cred ca esti nebun.mai bine iti vezi de viata.ca daca trebuia si era nevoie de acest lucru se intampla de mult
Abia astept asa o lege.Nu ca mi-ar fi benefica(nu-s crestin)dar probabil ca ar fi motivul suprem pentru a da foc la biserica de langa mine.
Urzi23 A raspuns cu intelepciune :
Bre mizantroape ai ceva defect, poate schema de tratament nu este buna.Eu zic sa schimbi doctorul. Poate ai vazut prea multe filme de groaza si esti marcat de ele. Vezi bre ca pe lista martirilor ai bagat si protestantii care sunt crestini
Sa nu incerci sa experimentezi direct trairea religioasa prin intermediul drogurilor halucinogene ca dai de belea si scrii prostii.
Urzi23,ţi-aş da un coş de fundiţe dac-aş putea! Bine punctat!
Da, ridicam biserici si demolam spitale, ca nu ies bani de la handicapati in scaun cu rotile si de la pensionari cu cancer.
Nu vorbi în numele tuturor dragă Ema, că te miri cât mă „iubesc" pe mine unii creștini de pe site.
Da dar nu ai spus, „eu vă iubesc" ci „noi crestinii, va iubim". Prima afirmație poate să fie adevărată, a doua sub nicio formă.
Ar fi suficient sa va faca doar cursuri gratuite de limba romana.
In rest cainele moare de drum lung si mizantropul de grija altuia.
Mizantropul explică (pentru Urzi23):
Poate trebuie schimbat copilaşul ce se ţine pe dume, nu crezi?
Urzi23 A raspuns cu intelepciune :
Poate nu mai stiu eu Lb Romana dar ce are Duma De stat de la Rusi cu mine?
Tu nu prea te lauzi cu chestii cu scaun la cap, eu zic sa mai incerci.Vezi ca in Iasi se face Evanghelizare poti sa te duci nu costa nimic. Sunt si invatatori pensionari pe langa Sf Biserica, care predau si nu cer bani.Eu zic sa exploatezi asemanarea ta cu Dumnezeu :
-Dupa asemanare adica liber, bun, inteligent, frumos…in potential.
-Cei care sunt neliberi, rai, pr,,, i si atei nu si-au exploatat potentialul de a semana cu Dumnezeu.
Uita-te la raspunsurile mele, sa-ti dau si mesajele in care m-au injurat crestinii?
Mult adevar.Inchidem toate spitalele da construim biserica de 400 mil. E ca asa-i la noi.Stiu oameni care au murit ca nu erau doctori pe ambulanta sau cel mai apropiat spital era la sute de km distanta.Mi`e scarba de tara asta si chiar am ajuns sa`mi fie rusine ca traiesc in ea din cauza indiferentei, prostiei.La mitinguri canta greierii si la "Sfintele Moaste" se omoara ca sa mozoleasca oase.
MorcovMorcovescu întreabă:
recedaniel3 întreabă: