anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Are Dumnezeu sentimente?

18 răspunsuri:
| Mayar a răspuns:

Dumnezeu face tot ce face din iubire.
Daca iubirea nu e sentiment la tine, nu ai creier

| capito a răspuns (pentru Mayar):

Cu cine vorrbesti mayar?

| Mayar a răspuns (pentru capito):

Oare cu cine?
Cu sokrata! big grin
rolling on the floor

Te cam agiti si nu stiu de ce. intrebarea mea era daca Dumnezeu are sentimentul de frica fata de ceva sau cineva si tu ai venit cu un raspuns aiurea care nu are nici o treaba cu intrebarea mea. poate sokrata-mea intelege mai bine vb cu ea ca eu nu am timp sa ma cert cu nimeni

Mah ludule, tu m-ai intrebat cu cine vorbesc si eu ti-am raspuns. Vai da' lud esti! rolling on the floor
dumnezeu saaiba frica! Mah, ce idei de Einstein ai! De fapt, idei de Dreistein rolling on the floor) Hehehe, cred ca nici nu te prinzi ce ti-am spus laughing

Mayar nu mai fa pe zweistein cu mine ca nu ma intereseaza parerea ta. eu nu am zis ca Dumnezeu are frica. pentru ca mi-am permis sa pun o intrebare despre Dumnezeu nu inseamna ca tu trebuie sa ma judeci sau sa ma insulti. parerea mea e ca tu esti o credincioasa inraita care crede ca stie tot si subiectul intrebarii mele ti-a atins un punct sensibil.un om credincios care intr-adevar are raspunsuri logice sau poate sa-si dea o parere nu actioneaza ca tn.si daca vede ca nu are cui sai explice asi vede de treaba lui.nu stiu care din noi e mai lud.si daca tot vrei sa-mi dai replica pastreazo pentru tine ca nu o sa ajungem nicaieri in felul asta

Mie mi se pare o intrebare tampita asta, e ca si cum ai intreba ceva evident. Am alergie la idiotenie.
Daca zic ca Dumnezeu evident! simte iubire, sunt nu stiu cum, daca is prost si dau un raspuns de om ignorant si idiot,atunci esti multumit. Ei bine, nu toti sunt idioti si prosti. Daca nu poti accepta ca tu nu esti buricul pamantului, mai destept, inteligent cu initiative originale, etc - problema ta.
Daaaaaaa, e mult mai bine sa traiesti intr-o intunecime a mintii.cel mai bine! Nu?

Pentru tine e o intrebare stupida, pentru altu poate ca nu.pentru tine Dumnezeu e bun si rau nu are cum sa fie niciodata pentru ca asa vrei tu sa crezi asa ai fost invatata.tu poti traii in intunecimea mintii tale daca iti este frica sa accepti ca Dumnezeu poate fi si rau. si nici un om nu te poate judeca pentru ca fiecare are dreptul sa creada ce vrea. mintea ta este perfecta sau sunt momente cand ati provoci singura alergie? sa stii ca imi face placere sa vorbesc cu tine

Mai,omule, inca din cele mai vechi timpuri se stie ca exista binele si raul. Exista Dumnezeu si diavol. Oamenii nu patesc lucruri rele pentru ca "i-a pedepsit Dumnezeu", ci fiindca evident s-au indepartat de el si nu mai au parte de ajutorul lui. Si atunci intervine "celalalt". Si uite ca oamenii in prostia lor cred ca Dumnezeu le facr rau. Mah, de crezi ca exista Dumnezeu, crede ca exista si diavol - e la mintea cocosului, daca nu, taci! Nu crede pe jumatate si scorni baliverne. Ori negi, ori accepti. Ori alba, ori neagra, nu exista gri. Tu pe ce lume traiesti?

Bine bine asa e cum zici tu. fericita?

Da ce-i asa greu de inteles? Chiar nu vad ce,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, raised eyebrows raised eyebrows raised eyebrows

| Dorugar a răspuns:

In mod sigur ca DA! Si anume sunt sigur ca are un sentiment de scarba cand stie ca a dat oamenilor un creier performant ca sa devina destepti si sa aiba constiinta, si cand colo vede ca oamenii sunt credinciosi, adica ignoranti, si cred totul asa a proasta fara sa si foloseasca creierul pentru a se documenta si pentru A STII in loc sa creada!

| anonim_4396 explică (pentru Dorugar):

Dorugar tu crezi in Dumnezeu?

| Dorugar a răspuns (pentru anonim_4396):

Evident ca DA!
Ba chiar cred in mai multi Dumnezei.
De ex.in Dumnezei care m-au creat pe mine, adica parintii mei, dar si in Dumnezeul pe care-L recunoaste atat Tatal Ceresc in Biblie cat si Isus in 1 Corinteni 3:16, si anume in Dumnezeul OM cu constiinta superioara

| capito a răspuns (pentru Dorugar):

Eu crede-am ca exista un singur Dumnezeu.Sunt curios daca Dumnezeu are sentimentul frica fata de cineva. tu ce crezi?

| Dorugar a răspuns (pentru capito):

Eu stiu ca CREDINTA inseamna NESTIINTA, si eu nu ma pronunt decat atunci cand STIU si nu cand cred ceva asa a proasta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu poti stii asta si cu siguranta nu vei afla niciodata pe lumea asta... daca o exista alta in care sa aflii. Probabil.

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări recente